Szülhet még utána valaki gyereket ha egyet elveszít? Vagy már kevesebb az esély?
persze hogy teherbe eshet még.
ha pedig már hetek óta halott a baba az anyuka hasában akkor gondolom hullamérgezést lehet kapni, de ez nem biztos csak én így gondolom
1. a halott magzat mérgezést okoz, ami az anya halálához vezethet
2. a nagynéném 7 babát veszített, mire sikerült megszülnie az elsőt... A második aztán gond nélkül, rögtön jött. Kitartás!
első terhesség esetén 5%
ha az utolsó terhesség élveszületéssel végződött 5%
ha mindegyik terhesség élveszületéssel végződött 4%
egy vetélés után 20%
két vetélés után 28%
három vetélés után 43%
abortusz után
Itt vagyok, mint élő példa :). Előttem sajnos több elveszett baba is volt, de anyukám annyira szeretett volna már kicsiket, hogy utána még két kisebb tesóm is lett.
"Ha a magzat 2-3 hétnél régebben halt el, akkor anyai véralvadási rendellenességek léphetnek fel, amit halott magzat szindrómának nevezünk. A halott magzatból olyan anyagok szaporodnak fel, amelyek megnyújtják a vér alvadási idejét, illetve ismételt vérzések lépnek fel, komplikációt okozva a szülésnél, vagy a lepény leválása után. A gondos laboratóriumi vizsgálatokkal a veszélyállapot kiszűrhető az időben elkezdett megfelelő kezelés a rizikót csökkenti."
Kérdező, te most attól tartasz, hogy elveszíted a babádat?
Nálunk úgy volt,hogy: 1.gyermek,2.vetélés,3.gyermek,4.vetélés5.gyermek. Roppant hamar babás lettem a vetélések után! (vártunk fél évet,majd 1. próbálkozásra)
Én azt gondolom,hogy minden érzelmi kérdés! Ha valaki retteg egy rosszul végződött terhességtől,akkor nehezebben esik teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!