Örökre ilyen tág marad a hüvelyem, vagy van esély még rá, hogy összehúzódik?
13 hete született a kisfiam 4100 g-mal. Második gyermek. A szülés után elkezdtem az intim tornát, de még mindig olyan tág a hüvelyem, hogy szinte alig érzem a férjem szeretkezés közben.
Két éves a kislányom, akinek a születése után hat héttel még szűkebb voltam, mint a várandóság előtt. Igaz, hogy ő 3370 g-mal született. Az ő születése után is csináltam az intim tornát, ezért nem értem, hogy most miért nem hat.
Szia!
Nekem csak egy babám van 10 hónapos (3650 grammal született), én is tágabb maradtam szülés után sajnos. Hát varrhatott volna még a doki.:(
Az intímtornát és is csinálom, nekem belülről valamit segített, bár a hüvelybejáratom sajnos úgyanolyan tág maradt. Szóval nagyobb lett a lyuk. Szerintem ez már nem fog változni, hacsak meg nem műtik, de arra nincs pénzem.
Szerintem csináld továbbra is kitartóan az intímtornát. Egyébként pedig gratulálok a két gyermekedhez!:)
Köszönöm a válaszokat!
A bejárat nem lett tágabb, legalábbis szerintem, de belül nagyon. Még a torna közben is alig érzem az izmaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!