Hétfőn lépek a 40. hétbe és minden magzatmozgásnál iszonyat fáj a méhszájam belül! Tegnap még 2100 voltam, van esély, hogy kihúzom még 1 hétig? Valamint az újhold is megindíthatja a szülést vagy csak a telihold?
Nem szabály, de általában igaz, hogy szülés előtt nem nagyon mozgolódnak már a babák. Nálam mondjuk pont nem így volt, még fájások közben is rúgott a drágám, de azt mondják, ez elég ritka. Általában a szülés közeledtét a baba alig-mozgása is jelzi.
A pisiléstől ne tarts, a magzatvizet észre fogod venni, ne félj! Mindazonáltal már nem sok lehet hátra neked. Kicsit irigyellek is, nemsokára karodban a babád! Nekem van még hátra pár hetem.
Dokid mikor jön vissza szabiról? Beszéld meg a babóval, hogy várja meg odabenn! Lehet ám velük beszélni, néha igen szófogadóak tudnak lenni.
No para, szép szülést neked!
Én máj. 18-án; kedden töltöm a 40. hetet.Nekem is még mocorog, de már nem annyira aktív. Amolyan: "nyugdíjas rúgásai vannak"...:)
Sokat görcsölök, szinte minden nap ugyanabban az időpontokban jönnek rám a görcsök. Ezek iszonyatosan erősek, napról napra egyre jobban... Mikor bekeményedik a pocim, kisfiam van, hogy ilyenkor is rugdos, gondolom nem tetszik neki, ilyenkor iszonyatosan pocsékul vagyok. Gáttáji fájdalmaim vannak, olyan érzés, mintha a pici ki akarna esni ott lent...Én ezekben a frontokban bízom. Tegnap éjjel, hogy elkezdett fújni a szél, iszonyat görcsöltem, majd mikor az eső is esni kezdett, akkor is nagyon görcsöltem.
Azt hiszem reggelre elment a nyákdugom is...De ebben nem vagyok biztos...:S Én rettentően örülnék, ha végre szülni döcöghetnék el, mert már nehezen viselem, és köszönöm, de nem kérek a 40. héti orvosi vizsgálatból! Az nagyon kemény..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!