Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogy indult be a szülés?...

Kinek hogy indult be a szülés? Honnan tudta hogy menni kell?

Figyelt kérdés
Ha persze nem a magzatvíz ment el mert az egyértelmű

2015. márc. 31. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
fájásokból észre lehet venni hogy mikor van itt az ideje, amikor már rendszeressen jönnek akkor azt észre veszi az ember. de nem törvényszerű hogy a hasadnál érzed, nekem volt olyan szülésem mikor végig a derekamnál éreztem a fájást.
2015. márc. 31. 05:11
 2/8 anonim ***** válasza:

1. Elment a magzatvíz, szóval egyértelmű volt.

2. Este 10 perces fájásokkal indult, napközben még semmi sem volt. Figyelgettem egy darabig, aztán elindultunk. Onnantól, hogy ráültem a labdára, nekem sem a hasam fájt, hanem a derekam.

3. Volt már egy vaklármánk, túl is hordtam, naponta jártam nst-re. Estefelé diszkomfort érzet, aztán hirtelen rendeződtek a fájások. A vaklárma miatt nehezen mertem elindulni, felhívtam a szülészetet, és már a hangomból lejött nekik, hogy ez már bizony az.

A 4. és az 5. babánál a 38. héten indítani kellett a szülést,szóval ott nem volt ilyen dilemma.

2015. márc. 31. 06:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Így utólag vissza emlékezve annyi előjele volt, hogy alig mozgott a babám szülés előtt két nappal. A kötelező 10 mozgás megvolt amit számolni kellett, de nem volt olyan intenzív mint előtte.

meg a kutyám is 2 nappal előtte nagyon furcsán viselkedett, remegett, megállt mintha megfagyott volna és csak bámult rám.

elmeséltem anyumnak, mondta is h figyeljem meg h pár nap és szülök. Ekkor votam 37 hetes. Rá két napra meg is lett a babám :)

A nagy napon délelött vissza aludtam, rosszat álmodtam és felriadtam, kimentem wc-re és mikor toltam le a gatyót elöntött a magzatvíz :)

dokinak telefon mondtam mi történt és zöld a magzatvíz, azt mondta azonnal menyjek be a kórházba.

délre értünk be, a fájások 2kor indultak be a fájások 5 percesekkel.

császár lett a vége.

2015. márc. 31. 06:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Éjjel arra ébredtem, hogy fáj a hasam. Már rögtön gondoltam, hogy az lesz az a nap, de a bizonyosság kedvéért elmentem zuhanyozni, és igazam volt, utána szabályos 2perces fájásaim voltak vagy egy órán keresztül. Akkor felébresztettem a férjemet is, és bementünk a kórházba. Addigra viszont megint "szétesett" a dolog, nem volt rendszeres a fájás, ezért hazaküldtek (mondván szerintük ebből aznap még nem lesz gyerek). Itthon csak nem tudtam aludni, továbbra is 2-3 percenként fájt, végül reggel műszakváltásra újra bementünk, akkor már bent is tartottak, még a délelőtt folyamán megszületett :)
2015. márc. 31. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre. Behívtak vizsgálatra, aztán benntartottak, hogy innen már csak szülőszobára mehetek. 3 ujjnyi lettem minden egyéb jel nélkül. Ha a fájásokra várok, itthon szülök meg, azok csak burokrepesztés után jöttek meg.
2015. márc. 31. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Bementem vizsgálatra, ahol az orvosom -a tudtomon kívül - leválasztotta a méhszáj bejáratánál a burkot egy picit. Ez egy keddi nap volt, kérte, hogy pénteken menjek be és vigyek be mindent.Keddtől péntek reggelig vajúdtam otthon . Péntek éjjeltől már igazi fájásaim voltak, kb óránként, ami reggelre már 5-8-10-7 stb perces lett.Bementem, és 2,5 óra alatt megszültem.
2015. márc. 31. 13:04
 7/8 Ditta323 ***** válasza:
Éjjel a derekamra ébredtem. Nem fájt csak le akart szakadni. (mensinél szokott úgy). Telt az idő, lefürödtem, de még mindig. Férjem éjjeles volt ezért hivtam anyut, majd átmentem. 5-7 percesek voltak a derék "görcseim", eltelt majd 2 óra azt mondom anyunak menjünk max hazaküldenek. Bent fogtak, hogy de-őtt baba lesz. Hasam sem szállt le. 38. héten született meg a lányom.
2015. márc. 31. 17:14
 8/8 anonim válasza:
Én vérezni kezdtem ,de nekem semmi fájásom nem volt néha bekeményedett a hasam ,mondta is a doki h tegyem össze a két kezem mert ritka hogy fájás nincs de tágulok :)egyszer felálltam és olyan volt mintha nagywc-ni kellett volna az már a kislányom volt :)
2015. márc. 31. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!