Kinek mitől indult be a szülés?
Már egy ujjnyira nyitva vagyok, a belső méhszájam is..
Meg csak 38 hetes vagyok, nem bírom, szülni akarok.
Fáj mindenem, sehogy semmi nem jó...
Kérlek ne azt írjátok tudja ő mikor kell kibújni...
Egyre rosszabb a cukrom is egyre magasabb, hiába a diéta...
Szia!
Nem biztos,hogy a válaszom hasznos lesz,de én is 38 hetes vagyok. Én is szülnék,nekem is nehéz,fáj,az alvás borzalmas.. De én nem merek semmihez sem folyamodni. A kicsi tudja mikor szeretne kibújni,ha ő jól érzi odabent magát még ha a "mama" nem is annyira:) akkor nem szabad "felpiszkálni" szerintem. Hidd el ebben az időben mind türelmetlenebbek,nyugtalanabbak vagyunk, de a természet tudja a dolgát. Bár remélem nem viszem végig a terhességet,úgy értem remélem a kislányom hamarabb ki szeretne bújni,de ezt én teljesen ő rá bízom. Egyébként vannak érdekes praktikák, tonic,meleg fürdő,szex,lépcsőzés, fűszeres-csípős kaja stb. Na már most én sokat lépcsőzök,imádom a fűszeres csípős ételeket,a napokban szeretkeztünk egy hatalmasat a párommal és baba mg bent:) de nem is azért csináltam,hogy na gyerünk,gyerünk szüless meg baby:)
Egyébként a tapasztalt anyukák azt mondják,hogy addi örüljünk míg bent vannak mert addig van "csend a háznál":) És addig tudunk mi is pihenni:) Szerintem van benne valami. Te is használd inkább ki az időt a pihenésre,utána úgyis minden felpörög:)
Könnyű szülést és babázást majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!