Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mitől indult be a szülés?

Kinek mitől indult be a szülés?

Figyelt kérdés

Már egy ujjnyira nyitva vagyok, a belső méhszájam is..

Meg csak 38 hetes vagyok, nem bírom, szülni akarok.

Fáj mindenem, sehogy semmi nem jó...

Kérlek ne azt írjátok tudja ő mikor kell kibújni...

Egyre rosszabb a cukrom is egyre magasabb, hiába a diéta...

2014. nov. 28. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
tudja ő mikor kell kibújni...
2014. nov. 28. 14:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon hasznos volt...
2014. nov. 28. 14:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Tényleg a baba dönti el a szülés időpontját. Olyan hormonok kezdenek az anya testébe áramlani,amik beindítják. Plusz a prosztaglandin a méhszájnál.Elhiszem,hogy nagyon kész vagy már és nagyon nyűgös vagy,de én a helyedben semmilyen házi praktikával nem mernék szórakozni.33hkm
2014. nov. 28. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
15%
Hát, pedig amíg nem akar kijönni, addig csinálhatsz bármit...esetleg gyújts bent tüzet és füstöld ki!
2014. nov. 28. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem speciel semmitől...pedig próbálkoztunk az együttléttel (de neked ez már tilos, ha nyitva vagy!!!) és csípős kajával :) De nem jöttek be, nekem az orvos indította meg a betöltött 40. hét végén.
2014. nov. 28. 14:34
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem biztos,hogy a válaszom hasznos lesz,de én is 38 hetes vagyok. Én is szülnék,nekem is nehéz,fáj,az alvás borzalmas.. De én nem merek semmihez sem folyamodni. A kicsi tudja mikor szeretne kibújni,ha ő jól érzi odabent magát még ha a "mama" nem is annyira:) akkor nem szabad "felpiszkálni" szerintem. Hidd el ebben az időben mind türelmetlenebbek,nyugtalanabbak vagyunk, de a természet tudja a dolgát. Bár remélem nem viszem végig a terhességet,úgy értem remélem a kislányom hamarabb ki szeretne bújni,de ezt én teljesen ő rá bízom. Egyébként vannak érdekes praktikák, tonic,meleg fürdő,szex,lépcsőzés, fűszeres-csípős kaja stb. Na már most én sokat lépcsőzök,imádom a fűszeres csípős ételeket,a napokban szeretkeztünk egy hatalmasat a párommal és baba mg bent:) de nem is azért csináltam,hogy na gyerünk,gyerünk szüless meg baby:)

Egyébként a tapasztalt anyukák azt mondják,hogy addi örüljünk míg bent vannak mert addig van "csend a háznál":) És addig tudunk mi is pihenni:) Szerintem van benne valami. Te is használd inkább ki az időt a pihenésre,utána úgyis minden felpörög:)

Könnyű szülést és babázást majd :)

2014. nov. 28. 14:52
 7/15 anonim ***** válasza:
A nagyobbik gyerekmnél semmi se használt, se a takarítás, se a bableves, se a csípős étel, csak az oxitocin infúzió, ő annyira nem akart kijönni. A kicsi meg elindult magától, de ő se kapkodta el, a 41. hét volt már. Rostos gyümölcslé, csípős étel esetleg, de ne siettesd. Hidd el tudom milyen érzés már csak vánszorogni, de várj inkább.
2014. nov. 28. 17:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia!Teljesen együttérzek veled!Tegnap töltöttem a 37.hetet.Eddig ijjesztgettek a koraszüléssel,mert picit több a víz már 27 hetes korom óta,keményedik a pocakom 20. hét óta,3 hete teljesen eltűnt a méhnyak,2 hete nyitva a méhszáj bő 1 ujjnyira,külső és belső is.Feküdtem 2 hetet,hogy nehogy a 37.hét előtt induljon a picurka,de már feküdni sem birok.Ma már csak 1 szem magneziumot vettem be,mert eddig 5-t szedtem.Rendszertelenül,de sűrven keményedek,mindjárt megjön érzésem van,egyfolytában pisilhetnék,feszit a hüvelyemben!Sokkal nehezebb,mint az első kisfiammal.Alig várom,hogy végre megszüljek...Neked első baba?Remélem hamar megszületik a babád!Könnyű szülést,majd írj.
2014. nov. 28. 20:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Elkeserítelek én is,,,, nekem se indult be semmitől!! Túlhordtam öt nappal és indították. Sajnálom, átérzem, de már nem sok van, bírd ki! Egészséges legyen,az a lényeg!!
2014. nov. 28. 23:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Magától.
2014. dec. 1. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!