Kézzel tágítás után mennyi idővel indult meg nálatok a szülés?
A kiirt napon akartak indítani ugy higy meg sem kérdezték hogy akarom e . Kézzel tàgított . Nyitva voltam bő 1 ujjnyira .Utánna mondtam higy nem akarom higy inditsàk minden rendben volt a babával tiszta volt a magzatviz stb. A vizsgálat / tágít as után elment a nyàkdugóm . Ez volt hétfőn . Szombat hajnalban indult a szules 6 percesekkel :) 4 óra körül :) 11:10 kor megszületett a lányom :)
Péntek du mar alig bírtam járni annyira fajt a derekam. De tényleg iszonyatosan!! Ment a hasam is. Ennyi volt az előjel .
Könnyű szülést :)
Engem az idióta szülésznő tágított kézzel, brutálisan, kétszer is egy éjszaka alatt. Meg is született a baba. Soha többet nem fogom engedni a kézzel tágítást, lehet rossz következménye is. Egyébként az orvosom sem preferálja, a tudta nélkül csinálta az az .....
Csak azért, hogy ne kelljen még egyszer bejönnie.. Mert fogadott volt. Ha tudtam volna, hogy ilyen van, akkor letisztáztam volna elôre, hogy ne.
Valószînű a dokid enyhébben csinálta, de bármikor beindulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!