Méhszáj tágítás kézzel. Mennyivel utána indul meg a szülés?
nekem kétszer csinálták, egyszer sem indult meg tőle a szülés (3 nap különbséggel történt)
aztán később burkot repesztettek és oxitocint kötöttek be, onnan már nem volt visszaút szegénykémnek :-)
Na szép! Akkor meg mi értelme?! Nekem ma fél 10 körül csinálta a doki, szerinte 1-2 napon belül meg kell indulnia a fájásoknak.
Barnázgatok és fáj a hasam alja és a derekam, nagyon...
Nálad azért még beválhat, hátha.
Könnyű szülést!
Remélem úgy lesz. Csak ért valamit, mert őrülten fájt mikor csinálta.
Köszönöm a jókívánságot, remélem úgy lesz!
első vagyok
én nem csak barnáztam, hanem véreztem a második után, alvadt vérdarabkák is jöttek, meg is ijedtem, hogy esetleg a méhlepény kezd el leválni. Stabil 8 perces fájásaim voltak 3 órán keresztül, aztán elmúlt, a vérzés is megszűnt. A szülésznőt kérdeztem, azt mondta, normális még a nagy mennyiségű vér is, ne aggódjak. Ő is, én is azt hittem, beindult valami, de mégis meggondolta magát a fiunk. Második terhesség volt, tudtam, hogy mit kell érezni, azt is éreztem, de mégsem lett belőle semmi. Remélem, Te szerencsésebb leszel és megúsztad egy tágítással! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!