Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan zajlik a tágitás...

Hogyan zajlik a tágitás szülés alatt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Őszintén? Ha nincsenek fájásaid, nem tágulsz. Ha vannak (erősek) akkor nem tágítanak.

Ha rá kell segíteni (ált. oxitocinnal) az esetek többségében elkezdődnek a rendes fájások, de a tágulás nem tudja követni, így fájások alatt a szülésznő benyúl és kézzel tágít. Ez nagyon fájdalmas tud lenni.

2011. febr. 18. 20:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 órán át kaptam oxitocint, iszonyatosan fájt, mégsem tágultam igazán. szülésznő fél óránként tágított, ez mégjobban fájt, mint maga a tágulás. Konkrétan majd bele haltam a tágításba.
2011. febr. 18. 20:22
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a dokim segített rá a kezével. Nagyon fájt.

De azért ne kezdj el ezen parázni, nem biztos hogy szükséged lesz rá,hogy tágítsanak, meg sztem orvostól is függ,hogy hagyja-e magától a dolgokat.

Az első szülésemnél nem csinálta nekem sem,csak a 2.nál.

2011. febr. 18. 20:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Doki tágított engem is, kézzel, a fájások alatt. Soha olyan rossz élményem nem volt még, mint az.
2011. febr. 18. 22:04
 5/21 anonim ***** válasza:
én biztos h nem hagyom ha akarnak majd csinálni. Akkor ha ennyire nem megy inkább császározzanak, nem fogom tönkre tetetni a méhszájamat.
2011. febr. 19. 09:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Hogy hogy történik?

Fájás alatt ugyanúgy, mint egy vizsgálatnál szétteszed a lábadat, felnyúl és szétfeszíti a méhszájadat, ha kell, húzza lefelé. Ezt egymásután többször is megteszi.

2011. febr. 19. 10:00
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

2. vagyok

Nem hagyod? Vicc? Nem kérdezik és a császár nemigazán így működik, hacsak nem fizetsz eleget az orvosnak.

Engem 2 nap vajúdás után sem akartak megcsászározni, amikor már majdnem elájultam az éhségtől, szomjúságtól, fájdalomtól.

Válaszuk: "nincs ok a császárra, a baba jól van" hogy én szenvedek? "ez van"

2011. febr. 19. 10:02
 8/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom de biztos nem hagyom, fájás alatt meg kerüljön messze tőlem. Előző vajúdásom alatt se engedtem, néztek nagyokat meg mondták a magukét, de sajnálom. Ha sokat tágítják, akkor a következő terhesség során kinyílhat idő előtt a méhszáj abból nem kérek.
2011. febr. 19. 10:06
 9/21 anonim ***** válasza:
mikor megtagadtam adtak ilyen simaizom lazító injekciót.
2011. febr. 19. 10:14
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

megint 2.

háááát igen, a 2. babánál már a 25. héten kinyílt a méhszájam.

De még mindig nem szültem meg. 37. kismama vagyok most és iszonyatosan rettegek a tágítástól és az oxitocin brutális hatásától.

2011. febr. 19. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!