Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogyan indult a szülés?

ReniAdam kérdése:

Kinek hogyan indult a szülés?

Figyelt kérdés
Szülés előtt állok és érdekelne kinek hogyan mivel indult a szülés. Pl: elment a magzatvíz, hirtelen fájások, jóslóból... Stb
2014. aug. 11. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Fájással kezdődött az első...

A másodiknál véreztem kicsit így bementünk a kórházba és kiderült,hogy tágulásos vérzés és 3 ujjnyira kitágultam már...később jöttek a fájások is.

Jóslóim nem voltak egyiknél se és a burkot is úgy repesztették mindig.

2014. aug. 11. 18:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyből felismerted hogy fájásod van? Mert nekem rengeteg a jóslóm amik már elég erősek, így attól félek nem tudom majd megállapítani hogy csak jóslóm vagy rendes fájásom van.
2014. aug. 11. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:

éjjel arra keltem,hogy 15 perces,rendszeres fájásaim voltak.15 percenként begörcsöltem,ez pár másodperces erős fájdalom volt.

Gondoltam,itt lesz valami,elmentem lezuhanyozni,majd vártam.A fájások egyre sűrűbben jöttek rendszeresen,éjfélkor kezdődtek,fél 3-ra már 5 perces fájásaim voltak,egyre erősebbek,majd elkezdtem vérezni.Ekkor hívtuk a betegszállítót,és reggel fél 8-ra megszületett a kislányom.:)

2014. aug. 11. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok,én a jóslókat nem tudtam megkülönböztetni,nem tudtam,az-e...Én is attól féltem,hogy nem tudom,hogy mikor lesznek a rendes fájásaim,hogy akkor mit kell éreznem.Hidd el,tudni fogod,mert azok erősek,pár másodpercig tartanak.

Ha erős fájást érzel,erősebbet,mint a menstruációs görcs,és rendszeresek,akkor 5 perces fájásokkal indulj el a kórházba.:)

Mellettem is ott volt a telefon,mértem a fájások közötti időt.Ha tágulsz,akkor nekiállsz vérezni,akkor már tuti,hogy lesz baba.:)

Rendszerteleneknél ne menj be,mert bent tartanak,a hugom is éjjel bement rendszertelenekkel,és csak késő este lett meg a baba.Állandóan vizsgálgatták,meg vitték fel-le az osztály,meg szülőszoba között.

Szerintem jobb,ha az uccsó pillanatig otthon marad az ember,és akkor megy be,ha már biztosabb a dolog,tehát 5-10 perces fájásoknál.:)

Könnyű szülést neked!

2014. aug. 11. 18:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál. A fájásoknak semmi előjele nem volt? Bármi ami aznap furcsa volt csak nem tulajdonítottál neki nagy jelentősséget? Nekem múlthéten barnás folyásom volt. Azt mondták valószínűleg a tágulás kezdetét jelzi. Szombaton elment a nyákdugóm előtte és utána erős derékfájásaim és alhasi görcseim voltak de pár óra műlva elmúltak. Tegnap ment a hasam ma már 3szor voltam hasmenés miatt wcn pedig eddig heti 3szor jártam nagywcre. Plusz a folyásom körül a nyákdugó távozása óta színtelen szagtalan víz kerül folyton pedig én semmit nem érzek hogy esetleg pecsurogna kicsit vagy hasonló. 38+3 hetes vagyok. Ez az utóbbí 3 nap már igencsak sok szenvedést okozott. Ki is merültem tőle rendesen.
2014. aug. 11. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Én délután voltam orvosnál , nst-n. CX 3000 voltam.

Aznap éjjel 3 körül elfolyt a magzatvíz.

Bementünk a kórházba, a fájások 1/2 7 körül kezdődtek, de nem voltak az igaziak, nem tágultam rendesen, így körül oxit kaptam, majd emelt adag oxit. "Szuper" volt...

Délután 5-kor lett meg a baba.

2014. aug. 11. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Délután elment a nyákdugó, majd elkezdődtek enyhe fájások, de még rendszertelenül. Két óra múlva elfolyt a magzatvíz, így bementünk a kórházba. Hat óra múlva megszületett a kislányom. :)
2014. aug. 11. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Hétfőn éjjel elment a nyákdugóm, jóslóim voltak (akkor először, előtte sose), reggelre elmúltak. Kedden egész nap semmi. Hajnal 4-kor kimentem pisilni, ahogy visszafeküdtem, éreztem, hogy elfolyik a magzatvíz. Negyedóra múlva indultunk a kórházba, akkor jött az első fájás, aztán sorban a többi rögtön 3 percenként. A kórház ajtajába érve, újabb (még több) magzatvíz adag. Ott már pörögtek az események. 8:07-kor megszületett a kislányom. Első baba, 4 óra leforgása alatt. :-)
2014. aug. 11. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:

18:34-es vagyok,nem,nem volt semmi előjele,ugyanolyan nap volt,mint a többi,még bicikliztem is,mert annyira nem volt kellemetlen semmi.Még este sétáltunk is.Egyszerűen csak arra ébredtem fel éjjel,fogy fájásom van.

Nyákdugóm nem távozott,azt nem tudom milyen.:)

Ja,és hozzáteszem,front volt,lehet,attól indult be a szülés,de ki tudja.:)

Szóval,semmi előjel,se jósló fájások az előtte lévő napokban,se nyákdugó távozás,semmi.Egyszerűen csak beindult a szülés.:) Bár örülök,hogy így alakult,legalább szülés előtt nem szenvedtem napokig-hetekig.:)

2014. aug. 11. 20:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál. Ismét barna folyásom volt egész nap. Múlthéten azt mondták a tágulás miatt de egy szemernyit sem tágultam.Azt mondták az nem baj. De ha nem tágulok akkor minek van barna folyásom? Megnézték a vizeletet. Nem volt benne semmi. Jövőhétre vagyok kiírva. Szólt a védőnő hogy ha nem lesz meg a kiírásig a baba akkor be kell feküdnöm. Aggódom mert nem akarok befeküdni. Elég lesz a szülés után bent lenni. Ha zárva vagyok akkor esélytelen hogy megindul a szülés mostanában?
2014. aug. 13. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!