Kinek hogyan indult a szülés?
Fájással kezdődött az első...
A másodiknál véreztem kicsit így bementünk a kórházba és kiderült,hogy tágulásos vérzés és 3 ujjnyira kitágultam már...később jöttek a fájások is.
Jóslóim nem voltak egyiknél se és a burkot is úgy repesztették mindig.
éjjel arra keltem,hogy 15 perces,rendszeres fájásaim voltak.15 percenként begörcsöltem,ez pár másodperces erős fájdalom volt.
Gondoltam,itt lesz valami,elmentem lezuhanyozni,majd vártam.A fájások egyre sűrűbben jöttek rendszeresen,éjfélkor kezdődtek,fél 3-ra már 5 perces fájásaim voltak,egyre erősebbek,majd elkezdtem vérezni.Ekkor hívtuk a betegszállítót,és reggel fél 8-ra megszületett a kislányom.:)
utolsó vagyok,én a jóslókat nem tudtam megkülönböztetni,nem tudtam,az-e...Én is attól féltem,hogy nem tudom,hogy mikor lesznek a rendes fájásaim,hogy akkor mit kell éreznem.Hidd el,tudni fogod,mert azok erősek,pár másodpercig tartanak.
Ha erős fájást érzel,erősebbet,mint a menstruációs görcs,és rendszeresek,akkor 5 perces fájásokkal indulj el a kórházba.:)
Mellettem is ott volt a telefon,mértem a fájások közötti időt.Ha tágulsz,akkor nekiállsz vérezni,akkor már tuti,hogy lesz baba.:)
Rendszerteleneknél ne menj be,mert bent tartanak,a hugom is éjjel bement rendszertelenekkel,és csak késő este lett meg a baba.Állandóan vizsgálgatták,meg vitték fel-le az osztály,meg szülőszoba között.
Szerintem jobb,ha az uccsó pillanatig otthon marad az ember,és akkor megy be,ha már biztosabb a dolog,tehát 5-10 perces fájásoknál.:)
Könnyű szülést neked!
Én délután voltam orvosnál , nst-n. CX 3000 voltam.
Aznap éjjel 3 körül elfolyt a magzatvíz.
Bementünk a kórházba, a fájások 1/2 7 körül kezdődtek, de nem voltak az igaziak, nem tágultam rendesen, így körül oxit kaptam, majd emelt adag oxit. "Szuper" volt...
Délután 5-kor lett meg a baba.
18:34-es vagyok,nem,nem volt semmi előjele,ugyanolyan nap volt,mint a többi,még bicikliztem is,mert annyira nem volt kellemetlen semmi.Még este sétáltunk is.Egyszerűen csak arra ébredtem fel éjjel,fogy fájásom van.
Nyákdugóm nem távozott,azt nem tudom milyen.:)
Ja,és hozzáteszem,front volt,lehet,attól indult be a szülés,de ki tudja.:)
Szóval,semmi előjel,se jósló fájások az előtte lévő napokban,se nyákdugó távozás,semmi.Egyszerűen csak beindult a szülés.:) Bár örülök,hogy így alakult,legalább szülés előtt nem szenvedtem napokig-hetekig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!