Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehetett ez? Szerintem a...

Mi lehetett ez? Szerintem a szülés indult meg. Aztán?

Figyelt kérdés
36+3 hetes vagyok,4.terhességem (1. 41 héten programozott császár, 2. missed ab, 3. 39.héten császár fájásgyengeség miatt) csütörtökön egész nap fájt a derekam,és a heg,felmentünk a klinikára,ott kezdődtek a fájásaim, derékból előre sugárzó keményedés és fájdalom,ctg-n regisztrálva. 8 órán át voltak egyre gyakoribb és erősebb fájásaim, az utolsó órákban rendszeres 2-3 perces, 90-es erősségűek.A baba kora miatt (36.hét) nagyon vacilláltak,az ügyeletes vitt volna császárra,az én dokim még várt. hajnali 2 kor aztán elgyengültek majd elmúltak a fájások. Volt UH is, ctg-n a vége felé inkább csökkentek fájáskor a szívhangok (120-ig)bent fogtak éjjelre.Azt mondták délelőtt császároznak ha nem múlik. Másnap teljesen jó nstm-m készült. Most nem értem mi volt ez,mitől indult meg ilyen viharosan majd hogy maradhatott abba,a jóslókról azt olvastam, nem rendszeresek és nem is így fájnak, mozgásra,zuhanyra enyhülnek,nekem pont forditva lett.Szerintem nem jósló fájás volt,a 2.születésénél ugyanez volt csak nem kaphatok oxitocint ugye. Másik meg hogy mindkét fiam belekakilt a vízbe sajnos nst-n semmin se vették észre csak szüléskor.Mi van ha most is ez történt..? Azóta néha fáj a derekam, a baba elég keveset mozog.
2014. jún. 22. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Én kértem volna hogy császározzanak meg!

Nem is értem a fogadott dokid, ha az első kettő császár volt, most minek hagyott vajúdni?! Tuti otthagynàm ezt a dokit!

2014. jún. 22. 12:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Várták hogy merre alakul a folyamat,mert amúgy teljesen zárt a méhszáj az intenziv és órákig tartó fájások ellenére.

Azt monda szó szerint hogy nagyon határ eset a pont 36 hét és ha valami lenne a babával utána ,légzési gond v ilyesmi azt sose bocsátaná meg magának.

2014. jún. 22. 12:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy ő talán a legjobb professzor a klinikán,bízom benne,csak nem értem az egészet és most azért félek.
2014. jún. 22. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!