Csak szerintem korai?
Figyelt kérdés
Itt GYK-n, de a mindennapi életben is gyakran találkozom olyan emberekkel, akik 22-24 évesen szülnek. Ez csak szerintem korai? Én 20 éves vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy 2 év múlva anyuka legyek... Hatalmas felelősségnek tartom a gyermekvállalást.
Természetesen mindenki azt csinál, amit akar, nem is ezen rágódom egész nap, mielőtt egy - két harcias anyuka nekem ugrana, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mikor van az ideális kor a szüléshez?
2013. júl. 11. 18:32
1/15 anonim válasza:
Én 17 évesen szültem az elsőt. Ideális kort úgy 30körül mondanák.
2/15 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy valaki elég felkészült legyen 23-24 évesen a szülésre, gyerekre. A 22 valahogy korainak tűnik, korainak hangzik.
26N / 40h km
3/15 anonim válasza:
Nézd, mindenkinek máskor van az ideális kor. Én személy szerint biztos, hogy éretlen lettem volna még a húszas éveim elején a gyerekvállalásra, de van aki nem az. A gond szerintem akkor van, ha valaki a semmire, felelőtlenül átgondolatlanul szül.
4/15 anonim válasza:
Ja, én majdnem 31 éves voltam, mikor megszületett a fiam. Nekem ez volt az ideális. Utolsó vagyok.
5/15 anonim válasza:
Én 22 vagyok. Valahol nagyon vágyom rá, de mikor pl. elmegyek bulizni, barátnőzni, akkor mindig rájövök, hogy ez még bőven ráér. Jó annyira nem bőven, mert 3-4 múlva szeretnék. Szerintem 25-26 körül ideális az első, de ez mindenkinek más. Nekem spec. az anyagik sem lennének jelenleg adottak.
6/15 anonim válasza:
Én 33 és 35 évesen szültem, de az ideális kort (már ha van ilyen) 28-30 éves korra teszem. Én a húszas éveim elején még egyetemre jártam, külföldön éltem, a gyerekek csak a távoli terveim közt szerepeltek. Azt az időszakot semmiért nem hagynám ki, ha újra csinálhatnám sem.
7/15 anonim válasza:
Én 22évesen szültem az elsőt, most 26 vagyok,két gyerekem van DE saját házunk van, férjem van,dolgoztam szülés előtt! Én mindig fiatalon akartam anyuka lenni!
8/15 anonim válasza:
én 21évesen szültem a kisfiamat.tervezett baba már nagyon vágytunk rá.nem vagyok bulizós tipus.a kisfiam az életem
9/15 anonim válasza:
Azért akik később szülnek, azok sem mind bulizós fajta :-)
10/15 anonim válasza:
Az unoka húgom 24 évesen szült. Férjnél van és nem érezte korainak. Én viszont annak éreztem volna,ha akkor estem volna teherbe és szülnöm kellett volna..(30 évesen szültem először)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!