Csak szerintem korai?
Itt GYK-n, de a mindennapi életben is gyakran találkozom olyan emberekkel, akik 22-24 évesen szülnek. Ez csak szerintem korai? Én 20 éves vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy 2 év múlva anyuka legyek... Hatalmas felelősségnek tartom a gyermekvállalást.
Természetesen mindenki azt csinál, amit akar, nem is ezen rágódom egész nap, mielőtt egy - két harcias anyuka nekem ugrana, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mikor van az ideális kor a szüléshez?
Nos, igen, szerintem csak neked korai. Én mindig is fiatalon szerettem volna Anyuka lenni, igaz sosem lehet tudni kinek mit hoz az élet :)
Én elvégeztem a középiskolát+ technikusit, dolgoztam 3 évet, Férjhez mentem (6 év után)és rá egy évére megszületett a Kisfiam. Most vagyok 24 éves. A Férjem 35.
Anyagi körülményeink eléggé rendben vannak, a Férjem nagyon jól keres, az Én GYED-em azért lehetne több, de mondjuk egy átlag fizetésnek megfelel. Nem panaszkodom.
Egyrészt igazad van HATALMAS felelősség, és sajnos sokan szűlnek gyereket a semmibe. Utálom ezt a kifejezést, de ilyenkor mindig eszembe jut: " a gyerek csináláshoz nem kell se ész se pénz" - a többihez már annál inkább.
Sosem voltam bulizós, és mindig is komolyabb voltam a korombelieknél. Nálam nem volt kérdés, hogy az esküvő után jöhet a baba. És bármennyire is fiatalon szerettem volna Anya lenni eszembe sem jutott mondjuk iskolába járás alatt, vagy közvetlenül utána teherbe esni. Dolgozni akartam még egy pár évet mindenképpen. Karrier építésnek nem mondanám :) de legalább valami tapasztalatom lett az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!