Ennyire fontos, hogy a celebeknek a terhességét és újszülöttjét lássák az emberek?
Nem vagyok irigy, mielőtt valaki azt hinné. Nekem is van egy 5 hónapos lányom. Igaz rám/ránk a kutya se kíváncsi, aki ismeretlen szerencsére. És szerencsére nincs ok, amiért a tv-be kerüljünk.
Mégis annyira fontos a normál embereknek, akik mindennap felkelnek és azért hősök, mert semmiből megélnek (pl. akik minimálbért kapnak), hogy a híradóba is nézzék a celeb anyukákat és celeb babákat?!
Ez annyira fontos és kihagyhatatlan dolog?!?!
Nem, nem fontos.
De ez megy a tv-ben, és ha bekapcsolod, akkor úgyis ez ömlik belőle. Mert gondolom jobban odaköti a népet, mint a szomszéd néni tehene.
Amúgy tovább is mehetnénk? Ki a fenét érdekel a Való Világ és hasonló jellegű műsorok?
A tv egy rakás szenny, főleg ha a kereskedelmi nagy csatornákat nézed. De még jó, hogy van választásunk, mert léteznek viszonylag jobb csatornák (Spektrum, National Geographic stb.) és van még egy fontos dolog: a tv irányítón a kikapcsoló gomb! :)
Ezen ne húzd fel magad, inkább csak légy tudatos "műsor-fogyasztó".
Nem húzom fel magam. Félig - meddig igazad van! Viszont nálam alapvető program minden este, hogy megnézem a híradót. Akármennyire is Horror híradó már néha, érdekel, hogy mi történik a világban és a csodálatos hazánkban, hogy mi után fizetek majd még többet, mint a bevételem :)))
Pont ezért is írtam, hogy a híradóba minek kell betenni, hogy melyik celebecske szült és melyik fogadott örökbe?! Ott van erre a csodás Aktiv meg Fokusz meg miegymás ...
Ma már a Híradó is egy vicc. Olyan hírek vannak benne, hogy legtöbbször már onnan is elkapcsolok.
Értem, hogy ez bosszantó, és mindig elcsodálkozok, hogy tényleg ez kell az embereknek? De basszus ez kell nekik, mert minden értelmes műsort megszüntettek az elmúlt években, és inkább ezeket a buta műsorokat nyomják.
Azt hinném nincs rá vevő, de amikor nemrégiben vittem haza a mamámat autóval, és elég élesen vettem be a kanyart, akkor azt mondta, hogy te úgy vezetsz mint VV Szandika! :):):):):)
Azt sem tudtam mit beszél, és először csak jót nevettem, aztán mikor rájöttem ki az a Szandika, akkor egy világ omlott össze bennem, hogy a saját nagyanyám hozzá hasonlít. :)
Szóval a francba is, de nézik az emberek ezeket a műsorokat...
Ha belegondolok, akkor inkább nézek egy kisbabát, mint egy vadidegent, aki mondjuk triplájára töltette fel a száját, vagy bekerült a Guinness könyvbe, mert a hátán is bajusza van, de ettől függetlenül meglennék én is a celebek és gyermekeik nélkül is.
Viszont ez van, az emberek kíváncsiak másokra, és ez egy határig természetes is lehetne, csak a média néha (sokszor) esik át a ló túloldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!