Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogyan indult a szülés?

ReniAdam kérdése:

Kinek hogyan indult a szülés?

Figyelt kérdés
Szülés előtt állok és érdekelne kinek hogyan mivel indult a szülés. Pl: elment a magzatvíz, hirtelen fájások, jóslóból... Stb
2014. aug. 11. 18:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én éjjel arra keltem fel, hogy vizes a lepedőm. Elsőre azt hittem, hogy a baba hólyagon rúgott, és bepisiltem álmomban....

Még aznap be is mentünk a kórházba, mert nem tudtam mit kezdeni azzal a folyással, utána is volt egy kicsi, de semmi egyéb jel, se fájdalom, se semmi furcsaság. A kórházban kiderült, hogy felső burok repedés van és szivárgott a vizem. Bent tartottak, és este 9 után megvizsgáltak, és elküldtek, hogy próbáljak aludni. Lefeküdtem, és mintha egy vizes lufi kipukkant volna a hasamban. kb 10 percre rá olyan fájások törtek rám, hogy semmi erőm nem volt az órát figyelgetni, hogy hány percesek. 4 óra vajúdás után meglett a kisfiam :)

2014. aug. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!