2111-es méhszájjal, nyákdugódarab távozása után mikor indult nálatok be a szülés?
Szerdán 2111 -es volt a méhszájam, másnap reggel elment egy darab véres nyákdugó.Hetek óta jóslózok, fáj a derekam.A hasam is jó lent van.38+1 vagyok ma.
3. baba.Van egy 12 éves nagyfiam és egy 22 hónapos lányom.Őket a 40. héten szültem de zárt is voltam végig.Nagyon várom már a kislányom.
Szia!
Nekem 3 hete 2111-es az értékem. Doki szerint jól fel is van puhulva minden odabenn. Nyákdugóm (ha az volt) több részletben távozott, mindig a vizsgálatok után jött egy egy darab. Doki is mondja már 2 hete, hogy bármikor jöhet, de ez csak nem akar beindulni. :)
Kitartást! Én ma töltöttem a 39. hetemet.
Nekem a 38. héten volt 2111-es a méhszájam és a nyákdugóm is azon a héten ment el. Ma töltöttem a 40. hetet. :D
Napközben már reménykedtem, hogy mehetünk a kórházba, mert fájt a derekam, de ledőltem pihenni, és elmúlt.
Kolléganőm 1 hétre rá szült, de az első babáját. Sok esetben a 2-3 babánál korábban jelentkezik a nyákdugó, akár hetekkel korábban is.
Azóta hogy vagy?
7es vagyok. Én is iszom már a 39. héttől, de én még mindig egyben vagyok. Remélem neked több szerencséd lesz. :)
40+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!