2111-es méhszájjal, nyákdugódarab távozása után mikor indult nálatok be a szülés?
Figyelt kérdés
Szerdán 2111 -es volt a méhszájam, másnap reggel elment egy darab véres nyákdugó.Hetek óta jóslózok, fáj a derekam.A hasam is jó lent van.38+1 vagyok ma.
3. baba.Van egy 12 éves nagyfiam és egy 22 hónapos lányom.Őket a 40. héten szültem de zárt is voltam végig.Nagyon várom már a kislányom.
2014. júl. 19. 08:33
11/15 A kérdező kommentje:
Ma 40+0 vagyok és egyben még :(
2014. aug. 1. 15:52
13/15 anonim válasza:
2. vagyok. Múlt hét csütörtökön szültem, 40+4 hetesen indították a szülést, nem indult be magától. 2 és fél óra múlva meglett a baba. :)
14/15 A kérdező kommentje:
40+3-ra szültem magától indul be a kórházba.1 óra 10 perc volt burokrepesztéstől :) 4300 g és 52cm :)
2014. okt. 2. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!