40 hét 3 naposan indították a szülésemet, mert nem volt semmi jel, nem volt se jósló, se semmi, viszont a magzatvíz már zavaros volt.
De amúgy egyik pillanatról a másikra megindulhat magától, tehát 39 hetesen még nem vagy elkésve.
2014. okt. 6. 11:48
2/14 anonim válasza:
Nem volt semmi jele a szülésnek, kiírt napon indították a szülést, szerencsére,mert akkor már meconiumos volt a magzatvíz!
2014. okt. 6. 11:49
3/14 anonim válasza:
38+4-en indult be, előtte egy nappal mondtam a férjemnek, hogy érzem, hogy ez a vége már, akkor ő megvizsgált otthon (orvos), azt mondta, hogy tuti nem lesz még semmi. Nem fájt sehol, nem változott a mozgása a kicsinek, nem ment a hasam, a nyákdugó sem ment el, de tudtam. Aznap cx 3000, másnap reggel már 2222 volt a méhszájam, végül császárral született meg délután.
2014. okt. 6. 11:49
4/14 anonim válasza:
Szia, nálam korábban jött 5 nappal a kiírthoz képest, hajnalban, otthon elment a magzatvíz, az ok a költözésünk volt, sokat pakoltam, hajoltam a pihenés helyett.
2014. okt. 6. 11:51
5/14 anonim válasza:
40+3-on indult, elotte egy napig suru joslok, masnap 5percesek tobb oran at, akkor bementunk. Mar meconiumos volt a magzatviz, igy oxival gyorsitottak a dolgon :-(. A meconiumot addig meg se neztek, egyszer sem a terhesseg alatt, a masodiknal tuti kerni fogom h erre figyeljenek!!
2014. okt. 6. 11:52
6/14 anonim válasza:
Semmi előjel nem volt, kiírt előtt 4 és 3 nappal is voltam ctg-n, ultrahangon is. 2 nappal a kiírt előtt éjjel kettőkor arra ébredtem, hogy fáj a hasam, bementünk a kórházba, de hazaküldtek, mondván, hogy ez semmi, ebből ma még biztosan nem lesz gyerek. Aztán végül nekem lett igazam, a delet már 3-asban töltöttük a szülőszobán :)
2014. okt. 6. 11:56
7/14 anonim válasza:
41.hét indították
2014. okt. 6. 12:01
8/14 anonim válasza:
Kerek 41 hétre folyt el a magzatvíz minden előjel nélkül. Nem volt sem josló, sem bármi egyéb fájdalom. Ugyanúgy feküdtem le aludni, mint máskor, hajnalban pedig éreztem, hogy folyik.
Szóval semmit sem jelent, hogy nincs jele.
2014. okt. 6. 13:09
9/14 anonim válasza:
38 hetesen. Se joslo, se gorcsok. Elfolyt a magzatviz es szerencsere konnyu es gyors szulesem volt.
2014. okt. 6. 13:26
10/14 anonim válasza:
38. Héttől, mintha időmilliomos lettem volna. Egyszerűen nem ment az idő, minden perc duplán tellt.
Nagy volt a hasam, fáradt voltam.
Úgy vártam a kiírt napit, mi t óvodás a karácsonyt.
Eljött a kiírt nap, nem hogy fáradtabb voltam, aktívabb!:))
40+4 indult meg a szülés, végül 40+5re lett meg:-)
Már bármikor beindúlhat. Nekem a nyákdugó távozása hozta a szerencsét. Aztán jöttek a fájások:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!