Császáros szülés után négy évvel "kényszeríthetnek" a hüvelyi szülésre?
Figyelt kérdés
Markusovszky kórház, Szombathely2014. okt. 4. 20:13
1/18 anonim válasza:
Nem hinném. Mert legtöbb esetben éppen azért kell küzdeni, hogy császár után hüvelyileg szülhessen az anyuka.
2/18 anonim válasza:
Én Angliában fogok szülni, első szülésem császár volt még otthon, pont 4 év lesz a két gyerkőc között. Itt nagyon preferálják a természetes szülést, szinte csak az utolsó utáni pillanatban tolnak bárkit is a műtőbe. De még itt sem győzködtek arról, hogy legyen természetes szülés. Egyszer felajánlották, de nem kellett küzdenem.
4/18 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nagyon nem akarom megint megpróbálni. Szörnyű volt.
Ez a babó véletlenül csúszott be, nem mertem volna azt a tortúrát újra megkockáztatni.
Erre pénteken közölte a védőnőm, hogy örülhetek, természetes szülésre "ítéltek".
Mert nem indokolja semmi a császárt.
Na azóta rémálmaim és olyan gyomoridegem van, hogy enni se nagyon bírok.
2014. okt. 4. 20:40
5/18 anonim válasza:
Ha fogadsz dokit, ő biztosan semmire nem fog "ítélni", hanem úgy csinálja, ahogy te szeretnéd.
6/18 anonim válasza:
Legyen egy fogadott orvosod és vele beszéld ezt meg.
Akkor tuti a császár.
7/18 anonim válasza:
Ne idegeskedj ezen! Csak annyit kell tenned, hogy ha elindulnak a fájások, akkor azt mondod a dokinak, hogy nagyon húzódik, fáj a heged. Hidd el, egyből készítik a műtőt a császárhoz. Én is így tettem.
8/18 anonim válasza:
huu én két hete szültem hüvelyi úton, pedig 22 hónappal ezelőtt császárral született a kislányom. Szó sem esett hogy császár lesz, pedig én is arra készültem,de így utólag egyáltalán nem bánom hogy így alakult.
9/18 anonim válasza:
Tolem megkerdezte az orvosom(magan), hogy az elso gyerek hogy szuletett.Mondtam, hogy huvelyi uton, de most jobban szeretnek csaszart ha lehetseges.Erre annyit mondott, hogy rendben, akkor csaszar lesz.
10/18 A kérdező kommentje:
Hát amit magánorvosra költhetnék, azt inkább egy új kazánba invesztálom.
2014. okt. 4. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!