Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is fájt szülés után a...

Másnak is fájt szülés után a szex?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre írtam e ki a kérdésem, de tanácstalan vagyok.

Természetes úton szültem 3700g gyermekem, gátvédelemmel.

Belül kellett varrni, de azzal semmi panaszom nem volt.

6 hét után szabad utat kaptunk a házaséletre. Nekem viszont fáj. Nem csak az elején, végig. Síkosítóval próbálkoztunk de az sem segített.

"Normális" ez? Másnak is volt hasonló gondja? Mi lehetne a megoldás?

2014. okt. 2. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
4 honapos a lanyom. Engem is belul is varrtak, es meg mindig erzekeny.
2014. okt. 2. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, 3 hónapos a babó, már nem fáj, de még mindig érzékeny :(
2014. okt. 2. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is vegigrepedt a huvelyem, de a kontroll napjan egyutt voltunk es nem fajt, azota sem. Mar ot honapos.
2014. okt. 2. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
4. hónapban még fájt valamennyire
2014. okt. 2. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem fájt, de egy évig érzékenyebb volt. Mondjuk belül elég rendesen varrtak.
2014. okt. 2. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt pici gátmetszésem, belül nem repedtem. A 6. héten és még utána hetekig fájt a szex pedig nagyon óvatosak voltunk. Kb 3 hónapos lehetett a kisfiam amikor már csak érzékeny volt. Nem csak a sebem fájt hanem belül is a hüvelyem, de elviselhető volt.

Adj időt magadnak, hidd el idővel jobb lesz. Próbálkozni kell, nem kell feladni. :)

2014. okt. 3. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Első babánál sokáig vajudtam, végül császárral szültem 3900gramm és 57cm volt, a szexel nem volt semmti gond,nem fáj! Második babámat vajúdás nélkül császárral szültem 2700gramm és 49 cm volt, szülés után a 6hetes kontroll után még 2 hetet vártunk mire először együtt voltunk de nagyon fájt, és még pár hónapig nagyon rossz volt.
2014. okt. 3. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem végül császárom lett, mégis nagyon fájt. Már maga a 6 hetes kontroll is fájdalmas volt, doki szerint ennyi idő alatt szépen összeszűkül a hüvely. De hiába kezdtük el a házaséletet, hetek teltek el, mire nem volt fájdalmas. Bár egyre kevésbé.
2014. okt. 3. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem császár után fájt hónapokig. Voltam orvosnál is, azt mondta nem lát semmit, de gombától fájhat. Kiderült, hogy az :/

Kérdeztem mitől lehet, hiszen nem voltam sehol, azt mondta, gyengült immunrendszer.

Azóta szerencsére nem fáj.

2014. okt. 4. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!