Az apa miért jött ki a kitolásnál?
Vannak olyan emberek, akik nem tudják megállni, hogy ne szóljanak bele más munkájába. Lehet, hogy a férj is ilyen és orvos létére nem akarta a nőgyógyász munkáját hátráltatni. És mivel a nő is orvos így gondolom tudja, hogy milyen egy kitolás.
Ja igen, és mivel orvosok láttak már szülést. Az meg, hogy nem volt ott amikor kipottyant a gyerek, nincs benne semmi különös.
Vagy szimplán csak így beszélték meg előre.
Mi is így indultunk. Nem szerettem volna ráerőltetni a páromra semmit. Megállapodtunk, hogy ha úgy érzi, bármikor kimehet. Aztán olyan gyorsan történtek az események, hogy elfelejtett kimenni. :)
Amikor vihette apa a babát, meg kellett kerülnie az ágyamat, ekkor az orvosom mondta is neki mutatva, hogy "Jó, most arra néz!!"
Ezt csak Ők tudhatják.
Nálunk a párom már az elején kijelentette, hogy nem lesz benn a szülésnél, még a szülőszobába sem jön be, elfogadtam, annyit kértem, hogy a kórházban azért ott legyen. Anyukámat hívtam, ill. az elsőnél a sógornőm volt ott, aki szülészeten dolgozott. A párom alapból irtózik a vértől, a tűtől, stb. Erre mindkét szülésnél megjelent bennt, az elsőnél a burokrepesztés volt, amikor kirohant, majd szülés után megjelent az ajtóban a gyerekkel, én meg úsztam a vérben (eléggé komplikált szülés volt), akkor kiküldtem, nehogy rosszul legyen és elejtse a gyereket. A másodiknál, mire szülőszobára kerültem, már tolófájásaim voltak, és ott is megjelent az ajtóban, majd észrevette, hogy ez már élesben megy, és rögtön vissza is fordult.
Én ezt elfogadtam már előre, nem problémáztam rajta, sőt meg is lepődtem rendesen, hogy vajudásra bejött (Meg is kérdeztem tőle, hogy te meg mit keresel itt :) ).
Mindenki más, ha nekik így jó, akkor másnak nincs beleszólása, az okokat pedig nekik kell tudni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!