Mikor jött a fájás ti mire gondoltatok, hogy könnyebben elviseljétek azt az időt?
Nekem is volt az a pont, amikor azt mondtam meghalok, mire a nődoki közölte, hogy nyugi ezt már sokan mondták itt, de még senkinek nem sikerült :D Szóval jó fej volt, próbálta poénra venni a dolgot.
Kérdésedre válaszolva sóhajtoztam, nekem is kicsúszott egy két káromkodás és lilára szorítottam a férjem kezét. Nem hiszem hogy itt van az a gondolat ami el tudja terelni a figyelmet.
Kérdező, nekem is napok vagy órák vannak hátra (40+2 hetes vagyok), én is félek hogy fogom bírni...
Már van egy kisfiam, nála a fájásoknál csak lélegeztem és koncentráltam, és borzasztó türelmetlen voltam. Arra gondoltam leginkább és ezzel nyaggattam az orvost, szülésznőt, mindenkit, hogy: mennyi idő még kb? Hol tartunk? Messze még a cél?
Mert szerintem ez a legrosszabb ilyenkor, hogy az embernek fogalma sincs, meddig tart még!?
amikor a nővérke rámszólt, hogy el kell fogadni a fájást, ne stresszeljek, mert a baba érzi, és neki milyen nehéz lehet.
utána csak a babát bíztattam magamban (az mellett hogy feladtam az életemet, ha meghalok, hát meghalok..)
*ja és még azon idegesítettem magam, hogy miért lassul a szívverése
már meg miért van kritikus határ alatt
erre megint odajöttek közölni, hogy mert olyan szakaszban van, (ahol talán kisebb a hely?nem emlékszem mit mondott)de ez természetes, nem kell megijedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!