Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor jött a fájás ti mire...

Mikor jött a fájás ti mire gondoltatok, hogy könnyebben elviseljétek azt az időt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondoltam, hogy minden féjás közelebb hoz ahhoz, hogy a kezemben tarthassam a babámat :) 3x sikerült is átvészelnem :)
2014. szept. 8. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt a rohadt életbe, mikor lesz már vége. A jó büdös francba, múljon már el, már csak pár másodperc, istenem, már csak pár másodperc és hasonlók. És mindezt sokszor káromkodással dúsítva, esetleg hangosan kimondva is. Próbáltam szépre gondolni, mély levegőt venni és más hasonlók, de azok kevésbé voltak hatásosak. Nekem még az állás, illetve a széles terpeszben ülés segített.
2014. szept. 8. 20:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Én a 2.babám várom és már csak napok vagy órák vannak,de nagyon félek.nagyon nehezen viselem a fájdalmat,az elsőnél is azt hittem ott maradok.
2014. szept. 8. 20:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán gondoltam semmire, csak a túlélésre játszottam.
2014. szept. 8. 20:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Én a 2.babám várom és már csak napok vagy órák vannak,de nagyon félek.nagyon nehezen viselem a fájdalmat,az elsőnél is azt hittem ott maradok.
2014. szept. 8. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt az a pont, amikor azt mondtam meghalok, mire a nődoki közölte, hogy nyugi ezt már sokan mondták itt, de még senkinek nem sikerült :D Szóval jó fej volt, próbálta poénra venni a dolgot.

Kérdésedre válaszolva sóhajtoztam, nekem is kicsúszott egy két káromkodás és lilára szorítottam a férjem kezét. Nem hiszem hogy itt van az a gondolat ami el tudja terelni a figyelmet.

2014. szept. 8. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem is napok vagy órák vannak hátra (40+2 hetes vagyok), én is félek hogy fogom bírni...

Már van egy kisfiam, nála a fájásoknál csak lélegeztem és koncentráltam, és borzasztó türelmetlen voltam. Arra gondoltam leginkább és ezzel nyaggattam az orvost, szülésznőt, mindenkit, hogy: mennyi idő még kb? Hol tartunk? Messze még a cél?

Mert szerintem ez a legrosszabb ilyenkor, hogy az embernek fogalma sincs, meddig tart még!?

2014. szept. 8. 21:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

amikor a nővérke rámszólt, hogy el kell fogadni a fájást, ne stresszeljek, mert a baba érzi, és neki milyen nehéz lehet.

utána csak a babát bíztattam magamban (az mellett hogy feladtam az életemet, ha meghalok, hát meghalok..)

2014. szept. 8. 22:26
 9/15 anonim ***** válasza:

*ja és még azon idegesítettem magam, hogy miért lassul a szívverése

már meg miért van kritikus határ alatt

erre megint odajöttek közölni, hogy mert olyan szakaszban van, (ahol talán kisebb a hely?nem emlékszem mit mondott)de ez természetes, nem kell megijedni

2014. szept. 8. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:
én arra gondoltam, hogy lazitsam el a többi izmomat...a lábfejemet, a kezemet...mindent..lazitok, lazitok, laza vagyok, hoszan fujom ki a levegöt.. és hogy mikor adnak már valami fájdalomcsillapitot..mert itt mindig azt olvastam, hogy Magyarországon mindenfélét adnak, tágitot, maszkot..isten tudja miket...és hogy itt miért nincs semmi..és miért jön mosolyogva mindig az a hülye növér..plusz arra gndoltam, hogy kva kényelmetlen az a szék, vagy asztal? vagy ágy?? ..naná, hogy igy még jobban fáj minden :D
2014. szept. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!