Szerintetek mennyi lehet még hátra?
Szia!
Szerintem ebből lesznek majd az igazi fájások, talán hamarosan, vagy bármikor??
Én a 38. hétben vagyok, és én is többször keményedek, és úgyérzem nem kapok olyankor levegőt.
Ma 1x főzés közben megálltam, jött a keményedés, és a hasam alján erős görcs, de rövid volt.
Amikor érzed a fájásokat, probáltad, már hogy veszel egy melegvizes fürdöt?
Én holnap megyek orvoshoz.Kiváncsi vagyok mit mond.
"D"
Szia! Na hogy vagy? Én 6-ára vagyok kiírva, de nálam aztán semmi jele hogy ki akarna jönni a baba. Nekem már mindenhogy rossz, iszonyú nyűgös vagyok, alig bírom cipelni a hasam. Nyákdugóval nem találkoztam, de az első gyereknél sem. A jóslófájást sem tudom, milyen lehet. Annyit érzek, hogy nagyon húzódik, keményedik a hasam, minden mozdulatomra figyelnem kell, meg néha ilyen mensi szerű érzésem van, meg nyilallások a hasam alján, de igazán nem jelentős.
De neked már biztos nincs sok hátra.
Sziasztok! :)
En szeptember 11-re vagyok kiirva, elso babam :) igy nem igazan tudom mit kene erezzek, neha ilyen kattogasokat hallok es olyankor nagyon feszit, meg enyhe izomlaz szeru fajdalmat.. Foleg en is este :)) Penteken vizsgalt doki, akkor azt mondta 2ujjnyira nyitva vagyok cx2222, es hogy barmikor johet a kishusi :) mar alig varom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!