Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mennyi lehet még...

Szerintetek mennyi lehet még hátra?

Figyelt kérdés
Egy hete elhagytam a nyákdugóm a wc-be némi vérrel, utána jártam a kórházban, azt mondták minden rendben. Már pár hete jóslózok, de tegnap este ebből is több volt az eddigieknél. Reggelre viszont elmúlt. Ma du. újra voltak, plusz kb 2 órája nagyon érezhetően fúrja a fejét nyilallásokkal. A jóslók oldalt és a has felső részén voltak, ez a fájdalom pedig lent és a derekamba, nem rendszeresek, de jobban fáj, mint a jósló. Nektek a has melyik részén volt a fájdalom? Lehetséges, hogy már nincs sok hátra?

2014. aug. 26. 21:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szia mikorra vagy kiírva. Nekem a farcsontom feszített rendes fájások közben, olyannyira hogy azt hittem szétrobban.
2014. aug. 26. 21:59
 2/23 A kérdező kommentje:
Szia! szeptember 7-re vagyok kiírva. Volt már pár erős fájásom a 33. héten, amitől elindult a baba kifelé, de valahogy most teljesen mást érzek. Neked a hasad melyik részén volt a fájdalom? Lent vagy inkább fent?
2014. aug. 26. 22:09
 3/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ebből lesznek majd az igazi fájások, talán hamarosan, vagy bármikor??

Én a 38. hétben vagyok, és én is többször keményedek, és úgyérzem nem kapok olyankor levegőt.

Ma 1x főzés közben megálltam, jött a keményedés, és a hasam alján erős görcs, de rövid volt.

Amikor érzed a fájásokat, probáltad, már hogy veszel egy melegvizes fürdöt?

Én holnap megyek orvoshoz.Kiváncsi vagyok mit mond.

"D"

2014. aug. 26. 22:46
 4/23 A kérdező kommentje:
Szia! Nemrég lezuhanyoztattam a pocim, ami segített. De kb 15 perce előről kezdődött, kicsit egybefüggő. Én csak pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok neked mit mond, majd írd meg! Egyébként neked mióta vannak ezek a fájások?
2014. aug. 26. 23:00
 5/23 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok nekem az egész hasam fájt de az a derékfájáshoz képest semmiség volt. Én 38 hétre szültem egyébként. Ja és ha egy kontrakció 40 mp hosszabb és folyamatosan ismétlődik akkor biztos hogy szülsz. De hidd el akkor már te is tudni fogod. :-)
2014. aug. 27. 00:35
 6/23 anonim ***** válasza:
Lehet nem varja meg a penteket! :-D
2014. aug. 27. 10:10
 7/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem sem! Már tényleg kibújhatna! :)
2014. aug. 27. 10:56
 8/23 anonim ***** válasza:

Szia! Na hogy vagy? Én 6-ára vagyok kiírva, de nálam aztán semmi jele hogy ki akarna jönni a baba. Nekem már mindenhogy rossz, iszonyú nyűgös vagyok, alig bírom cipelni a hasam. Nyákdugóval nem találkoztam, de az első gyereknél sem. A jóslófájást sem tudom, milyen lehet. Annyit érzek, hogy nagyon húzódik, keményedik a hasam, minden mozdulatomra figyelnem kell, meg néha ilyen mensi szerű érzésem van, meg nyilallások a hasam alján, de igazán nem jelentős.

De neked már biztos nincs sok hátra.

2014. aug. 27. 13:17
 9/23 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is ezek mentek egy darabig, de pár napja valahogy teljesen más. Reggelre mintha elmúlt volna, bár nem sokat aludtam. Azóta ritkán tér vissza a fájás. Bár nekem mindig este sűrűsödik. Kicsit csalódott voltam, hogy nem bújt még ki, már nagyon várom. Szerintem simán elhagyhattad te is a nyákdugót, van aki észre sem veszi. :) Hol fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány? Mekkorára becsülték? :)
2014. aug. 27. 13:28
 10/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

En szeptember 11-re vagyok kiirva, elso babam :) igy nem igazan tudom mit kene erezzek, neha ilyen kattogasokat hallok es olyankor nagyon feszit, meg enyhe izomlaz szeru fajdalmat.. Foleg en is este :)) Penteken vizsgalt doki, akkor azt mondta 2ujjnyira nyitva vagyok cx2222, es hogy barmikor johet a kishusi :) mar alig varom :)

2014. aug. 27. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!