Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon mennyi lehet még hátra?...

Vajon mennyi lehet még hátra? 38+4 km

Figyelt kérdés

Éjjel több órán át már rendszeresen jöttek kisebb fájások kb 10 percenként, de nem voltak erősek csak annyira volt kellemetlen, hogy elaludni azért nem tudtam.

Aztán kimentem pisilni és utána abbamaradt és elaludtam.

Jóslók voltak csak, vagy ez már jelenthet valamit?

Amúgy nehéz a hasam,már picit lejjebb is van, fáj már a csípőm,medencém,lábaim(comb).

Nyák is jött belőlem ma, egy kicsit nagyobb adag,mint szokott,de nem volt véres.

Szerintetek?

2014. febr. 23. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok már biztos nincs :-)

Sajna ezt elõre nem tudhatjuk. Nálam a második gyereknêl volt az, hogy dêlbe a dokinál csücsültem, este meg már babáztam. Szoval teljesen kiszámithatatlan. Irj ha van vmi :-)

Kõnnyû szülêst!

2014. febr. 23. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:

A jósló fájás elmúlik...a rendes fájások meg csak szülés után.

Ez eltérő,de nálunk a 41. héten indítanak ha minden okés szóval max 2,5 heted lehet hátra.

2014. febr. 23. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is minden bajom volt már a vége felé, jóslóim meg már 34-35 hetesen is voltak, elég durvák, de rendszertelenek. 38+6 hétre született a fiam. Minden bizonnyal már kevés van hátra Neked is.:) Könnyű szülést kívánok és minden jót a picurkának.:)
2014. febr. 23. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok:-)Hát remélem,hogy már nincs sok hátra és könnyű szülésem lesz!!!Második baba amúgy:-)
2014. febr. 23. 12:59
 5/5 babóca0129 ***** válasza:

Szia! Nekem a 34. héttől voltak már jóslóvájások, de mindig elmúltak helyváltoztatásra, zuhanyzásra. Szülés előtt ez a fájás csak erősödött. Nekem a nyákdugó szülés előtt egy nappal kezdett elmenni és a szülés napján is kisebb adagokban távozott. Végül a szülés napján burkot kellett repeszteni, mert már hajnalban elkezdett szivárogni a magzatvíz. A burokrepesztésnél volt még egy kevés nyákdugó ami még bent volt. Elég fájdalmas volt nekem akkor.

Szerintem nem sok van hátra már. Könnyű szülést és jó babázást. 3 hetes baba anyukája. :)

2014. febr. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!