Vajon mennyi idő van még hátra? Bővebben lent.
Hidd el, azt érezni fogod amikor menni kell! Ha majd rendszeresednek a fájások akkor kell. Szerintem ezek még csak jóslók.
De az nem úgy van, h az utolsó napokban belassul a gyerkőc? Nekem mintha ilyen emlékem lenne.
Jósló fájásaid vannak.
Hogy pontosan mennyi időd van, azt nehéz lenne megmondani. Gondolom maximum két két, de az is lehet, hogy holnap már babázol.
A görcsök közötti időt mérheted, ha rendszeresek lesznek, az jót jelent. Illetve egy jósló hossza általában 10-20 de max. 30 másodperc, míg a "rendes fájás" 40-60 másodpercig tart és az esetek 98 %-ban rendszeres. (van olyan ritka eset, amikor valakinek pl. 2-5-7 percesek váltakoznak).
Ha beülsz egy kád meleg vízbe, és elmúlnak, akkor tuti jóslók. Ha felerősödnek, és sűrűsödnek, akkor lehet csomagolni.
Általában első babánől 5 perceseket javasolják induláshoz, ha átlagos távolságra van a kórház.
Persze ha magzatvíz elfolyna, akkor is indulni kell.
Én mindkétszer két percesekkel indultam, de még 4-5 órám hátra volt.
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!