Jupijééé! Ma reggelre kiszélesedett az orrom, megvastagodott az ajkam, és lejjebb ment a pocim! Vajon mennyi időm van még szülésig? :-)
első kisfiunknál nekem is így kezdődött. reggel 6 kor így néztem ki, kivéve az orrszélesedést....
bementem a kórházba, amúgy is menni kellett volna aznap 7.30-ra.akkor megnézett a dokim, utána voltam NST-n is utána, ott valami nem volt jó, megint megnézett a dokim és közölte hogy zöld a magzatvíz, belekakilt a baba és irány a szülőszoba. 10-kor kerültem fel a szülőszobába és du.15-kor meglett.
lehet te is babázol még ma vagy holnap.
majd írj hol tartasz :)
2 kisfiú anyuja
37 hetes vagyok! Jujujj, nem szeretném ám a 41. hétig vinni!!
Annál is inkább, mert elég nagynak saccolják a kis picikémet. És a hasam is óriási :)
Elhiszem, hogy már nem akarsz sokáig várni! Én sem akartam, de hát így alakult.
Mivel már benne vagy az időben, így már bármikor jöhet a babád! De megjósolni nem tudom, viszont kíváncsi vagyok, úgyhogy írd majd meg, ha megérkezik!
Könnyű szülést!
Hát ebből még bármi lehet :)
De azért nem lenne rossz, ha még bent maradna a babád, és nem 37 hetesen születne meg. Oké, nem lenne koraszülött, és egészséges lenne, de a 39-41.héten született babák ügyesebben szopiznak, nagyobbak, stb.
Január7én vizsga alatt a tanárom úgy engedett haza, hogy én biza hétvégén anyuka leszek, eltorzult arc, 5perces deréktépő fájások...
41.héten szültem:D(11nappal később)
Nahát, akkor majd kiderül! Majd írok!!!
És jogos, hogy még hadd maradjon picikét bent, nem is siettetem, de bevallom már nagyon izgatott vagyok és nagyon-nagyon várom!!
A 38. hétre pályázok, vagy a 38-39-re :)) Remélem van remény:))
/Végülis csak túlvinni nem szeretném/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!