Mi jelezheti a szülés közeledtét? Honnan tudhatom vajon, hogy már nincs sok hátra? (lepény érettség, ajkak puffadása, aluszékonyság? )
Semmit nem vettem észre.
Aztán sokat vajúdtam, a vége felé megláttam magam a tükörben (járkáltam a szülőszobában) és rémisztő volt a látvány, annyira fel voltam puffadva, mint egy hóember.
De egy ismerősöm anyukája három nappal előtte megmondta, hogy a jövő hét végét nem érem meg egyben.
Megváltozott az arcom,olyan volt mintha bevizesedett volna és nem is én lennék. Szinte eltorzult.
Ezen kívül igazából semmi előjele nem volt,de azért már lehetett sejteni hogy eljön hamarosan a nap,hisz 40+2 voltam mikor beindult a szülés.
Jaa,a másik dolog meg,hogy valami fura nyugalom szállt meg előtte egy két nappal. Olyan volt,hogy szinte nem is gondoltam rá hogy terhes vagyok és szülnöm kéne. Tervezgettem a hétvégi programot,aztán végül szombatra csinált nekem a lányom programot!
Azóta már 2 éves :-)
nekem is 3 nappal szülés előtt bedagadt az orrom.olyan voltam mint egy néger boxoló. :D
de azon kivül semmit nem éreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!