Vajon mennyi lehet még hátra? Bővebben lennt!
37 hetes vagyok. kb 1 hete minden nap érzem, amiket írtál. Igaz hasmenésem nincs, de legalább már naponta tudok wc-zni, eddig csak hetente kb.2x ment. A nyákdugóm még meg van, de nem tudom te hogy vagy vele, én érzem, hogy hamarosan szülni fogok. Főleg, hogy a hasam is nagyon lent van.
Könnyű szülést és sok boldogságot! :)
Köszi a válaszokat!!Készülődök...pontosabban a cuccaim már össze vannak készítve mert igen csak úgy érzem talán éjjel lesz valami:)
Én eddig nem voltam így, jóslóim voltak de azok kicsit sem hasonlítottak ehhez..:)
Kedves első válaszoló!!!neked elfolyt a magzatvized?
Nekem is elment már a nyákdugóm, azóta fájdogál a hasam és derekam, az utóbbi 2 napban erősödtek a jóslóim, de még egyben vagyunk. Amúgy 37 hetes vagyok, és 4 hete ez van, akkor ment el a nyákdugóm:) Hasmenésem az ugyan nincs, de pár napja, napi 2-3x megyek nagyvécére. Én már nem tudom, mi jelzi a szülés közeledtét, de már én sem bánnám, ha nem kellene sokáig így nyűglődni.
Mindenkinek, könnyű és gyors szülést kívánok:) És persze magamnak is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!