35h. Km. vagyok ki mikorra szult meg? Van aki 40-ik hetre szult? Erdekel, kb mennyi idom van meg hatra, persze lehet, hogy mi is ki huzzuk addig, de vajon a statisztika mit mutatna?
hiába írjuk le hogy mikor szültünk, ez babától, egyéntől és ezer dologtól függ. Lehet hogy már holnap szülsz, de lehet hogy még túl is hordod...
Egyébként én 40+2 napra szültem.
Persze hogy van idöd.
Nekem fájást mutatott az nst a 38.héten mégis 40+6 ra született meg a lányom.
nekem a terhességem közepétől koraszuléssel fenyegetett a doki,mert kezdett rövidülni a méhnyak,aztán 36. hétre teljesen ki voltam nyilva és a fiam nagyon lenn volt.a doki azt mondta max 2 hét és meglesz a baba.hát én már mindent csináltam-nagytakarítás,melegvizes fürdő,szex,szekrénytologatás,emelgetés-de az én fiam nem akart kibújni még igy sem,és kerek 1 héttel hordtam túl.
szóval nem lehet tudni,mert én is ugy éreztem hogy elöbb meglesz.ezt csak ő dönti el.
könnyű szülést kívánok
2 hetes kiscsávó anyukája
Én 37. héten szültem a fiam.Elötte nap még nst-n voltam ami semmit nem mutatott.Kiszámíthatatlan:)
Könnyű szülést neked!
veszélyeztetett terhes voltam,a doki már a terhesség elején mondta,hogy fel kell készülni egy 30-31 hetes szülésindulásra!30. héten be is kellet feküdnöm 1 hétre visszatartásra,meg tüdőérlelöt is kaptam!végül fájáshiány ,és enyhe szivhang lassulás miatt 41.hét 5.napján császároztak:)
könnyü szülést!
2 éves manó anyukája
Szia.
Én három nappal szültem a kiírt előtt, de így is indították magas vérnyomás és víz miatt, na meg rosszak voltak az nst-k.Pedig félidőtől nyíltam, 32. hétre teljesen ki voltam egy újjnyira nyílva, ez így maradt a 37. hétig, bár feküdtem csak.Aztán kórházba kerültem, és akkor elkezdtem lépcsőzni, meg minél többet talpon lenni, hátha rásegítek az indulásra, de semmi nem történt.Aztán mikor megvizsgáltak a 39. héten, már két újjnyira nyitva voltam, másnap indították a szülést, és 3 óra meglett a fiam.
Ha nem indítják, akkor akár még túl is hordhattam volna, de jobb így, mert rá volt csavarodva a zsinór a nyakára, és ezért voltak rosszak az nst-k.
Én is azt hittem hogy nem húzom végig, de mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!