Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi lehet még hátra?...

Mennyi lehet még hátra? Tegnap reggel óta vannak hol erősebb, hol gyengébb alhasi görcseim, olyan mintha a baba szétfeszítené a medencémet, de a derekam egyáltalán nem fáj.

Figyelt kérdés
Hol két óráig egyfolytában jönnek a görcsök, hol két óráig semmi, éjszaka nem is éreztem őket csak reggel mikor felkeltem kezdődött újra. Most viszont egyre erősebben fáj, volt olyan akinek nem is fájt máshol, csak az alhasában érezte a fájdalmat? Ahányszor megmozdul egy kicsit, csillagokat látok...
2013. nov. 26. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2013. nov. 26. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
38
2013. nov. 26. 19:55
 3/4 Nitókrisz ***** válasza:
Nekem a derekam egyaltalan nem is fajt, csak gorcsoltem. Eloszor rendszertelenul egy napig, majd hajnalban jottek a rendszeres fajasok. Figyeld az idot!
2013. nov. 26. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek inkább csak jóslók. Nekem szerdán rendszertelen fájásaim voltak (2 óráig semmi, majd 3-10-5-8 perces fájások) ha lefeküdtem rosszabb lett, hiába mentünk így be haza küldtek minket. Csütörtök délutánra szabályos 10-10-10-10 perces fájásaim lettek, majd estére 5-5-5-5-5-3-3-3 percesek lettek , megint bementünk, a kórházban 20 percig semmi nem volt majd megint 5-5-5 percesek lettek. Csütörtök este fél 9 re mentünk be. Burokrepesztés, oxitocin, méh puhitó, elsődleges fájás gyengeség, EDA után megszületett a fiam péntek hajnalban. Amíg nem szabályosak a fájások addig elég sok van még hátra.
2013. nov. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!