Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mennyi lehet még...

Szerintetek mennyi lehet még hátra?

Figyelt kérdés
Egy hete elhagytam a nyákdugóm a wc-be némi vérrel, utána jártam a kórházban, azt mondták minden rendben. Már pár hete jóslózok, de tegnap este ebből is több volt az eddigieknél. Reggelre viszont elmúlt. Ma du. újra voltak, plusz kb 2 órája nagyon érezhetően fúrja a fejét nyilallásokkal. A jóslók oldalt és a has felső részén voltak, ez a fájdalom pedig lent és a derekamba, nem rendszeresek, de jobban fáj, mint a jósló. Nektek a has melyik részén volt a fájdalom? Lehetséges, hogy már nincs sok hátra?

2014. aug. 26. 21:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Latom te is tulhordtad 5 napot! Milyen volt a szules amugy? inditottak vagy magatol beindult?
2014. szept. 15. 14:37
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Igen, túl hordtam, már elég türelmetlenül vártam a végén. Aznap este összebújtunk a férjemmel, bár front is volt, lehet együtt a kettő segített. Hamar lement volna, csak a végén elakadt a kisfickó és vákumozni kellett, aztán a lepény se akart leválni. De még ehhez képest se volt olyan hosszú, 7 óra alatt meglett. :)
2014. szept. 18. 23:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem is megszuletett a kisfiam 16-an, sajna surgossegi csaszaroztak, mert eloreesett a Koldokzsinor.. igy burokrepesztes utan 20p mulva mar kint is volt. Hala istennek nem lett baja, de szornyu volt az a psr perc amig ebren voltam es hallottam h esik a szivhangja..

:((( soha tobbet nem szeretnem atelni igy :/

2014. szept. 28. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!