Szerintetek mennyi lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Egy hete elhagytam a nyákdugóm a wc-be némi vérrel, utána jártam a kórházban, azt mondták minden rendben. Már pár hete jóslózok, de tegnap este ebből is több volt az eddigieknél. Reggelre viszont elmúlt. Ma du. újra voltak, plusz kb 2 órája nagyon érezhetően fúrja a fejét nyilallásokkal. A jóslók oldalt és a has felső részén voltak, ez a fájdalom pedig lent és a derekamba, nem rendszeresek, de jobban fáj, mint a jósló. Nektek a has melyik részén volt a fájdalom? Lehetséges, hogy már nincs sok hátra?2014. aug. 26. 21:31
11/23 anonim válasza:
8-as vagyok.
Kisfiam lesz, 2. gyerek, a nagy is kisfiú.
36 hetes uh-on annyit mondtak, hogy 2700g már biztos megvan. Utána 2 nappal voltam a dokinál, megvizsgált, méhszáj totál zárt volt, most jelenleg nem tudom milyen lehet.
Utolsó, az első gyerekemnél C2222 volt a méhszájam 38. héten, nekem ezzel be is indult a szülés, úgyhogy tényleg bármikor jöhet neked a baba. :-)
12/23 anonim válasza:
Szia megint az első válaszoló vagyok. Azóta hogy vagy? Majd mindenképpen írd meg ha meg lesz a kicsi.
13/23 A kérdező kommentje:
Jelenleg ugyanaz a helyzet, mint tegnap este, remélem hamarosan baba lesz belőle. Köszi a válaszokat! Mindenképpen írni fogok! Kívánok mindenkinek könnyű és gyors szülést! :)
2014. aug. 27. 19:43
15/23 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi vagyok! Én még sajnos nem :(
2014. szept. 7. 00:44
16/23 anonim válasza:
Sajna még én se pedig ugye lassan 3 hete 2222! Es ugyanúgy jarkalok lepcsozok minden. :)
17/23 A kérdező kommentje:
Valakinek valami változás azóta? Hogy vagytok? Ma front lesz teli holddal! :)
2014. szept. 9. 15:58
18/23 anonim válasza:
Hát nalunk nem hatott a front se a telihold :(( csak fejfájás lett belőle..
Holnapra vagyunk kiirva pedig :)
19/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Pentek reggelre megszuletett a kisfiunk 3720g-al es 54 cm-el termeszetes uton! A vilag legnagyobb csodaja! :) veletek mi a helyzet? :)
2014. szept. 15. 09:45
20/23 anonim válasza:
Szia :) szivbol gratulalok a kicsihez! :)
Nalam meg semmi.. 11re voltam kiirva, 2ujjnyi mehszaj.. Csinalhatok barmit, esze agaban sincs kijonni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!