Kell hogy fájjon vagy elég ha érzem?
Figyelt kérdés
Ha a vajúdási fájások elkezdődnek, akkor az mindenképp fáj? Vagy elég ha csak érzem hogy szabályos időközönként vannak összehúzódások? Tehát nem nagyon fájnak, simán kibírható de azért érezni. Kinek hogy volt?2014. aug. 25. 00:28
1/5 anonim válasza:
az elején még kibírhatók :) majd akkor lesz igazán fájdalmas ha sűrűsödnek. én 3-5 percesekkel mentem be a kórházba, akkor még vigyorogtam mint a tejbetök. 2 perceseknél már képszakadás volt :D
2/5 anonim válasza:
Nekem a magzatvíz folyt el először. Akkor semmit nem éreztem még. Másfél órát elpcsöltem a készülődéssel, utazással. A kórházban töltött első 2-3 óra olyan semmilyen volt, néha benyilallt, belegörcsölt, de nem volt rosszabb egy bélgörcsnél.
Amikor hirtelen elkezdett intenzíven fájni (addig letámasztottak a vajúdóban, mert tágulva se voltam), kimentem a dokihoz, hogy kukkantson már be, valami történik. Egyből összeszaladt a stáb, két órával később - bár egyéb gond miatt vákuumos rásegítéssel - de kint volt.
3/5 anonim válasza:
Elég ha érzed, nekem sem fájt az elején, sőt mondta a szülésznő, hogy még nagyon gyengék a fájások a szüléshez, na aztán gyorsan beindult és a 2 percesnél már éreztem, amit kellett.Mindent egybe véve 6 óra alatt meglett a picilány :)
4/5 anonim válasza:
Az eleje ilyen volt nekem is. Aztán szép fokozatosan jöttek a keményebb fájások. A derekamat az ötperceseknél kezdtem érezni, a háromperceseknél már fájás közben nem beszéltem, a kétperceseknél meg egyáltalán nem beszéltem, túlélésre játszottam. :)
5/5 anonim válasza:
még sehol semmi nem fájt, mikor befektettek szülőszobára megindult szüléssel. Alig éreztem valamit, de a gép szerint rendszeres volt. Csak burokrepesztés után éreztem erős fájásokat, pedig ahhoz bő 3 ujjnyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!