Mi van, ha a meleg víztől nem rendszereződik, de el sem múlik a fájás?
amikor nekem is jöttek a fájások (pont 38.hét fordulónapján) akkor én mértem stopperral a közöket (mobiltelón majd mindegyiken van)
eléggé rendszeresek voltak, hajnalban 20 percenként fél percig tartó, majd ebből 5 percek lettek 2 óra után, de én még mindig csak kétkedtem, és fürdőztem, ahogy te is, de nem múlt el...
és mire beértünk a kórházba, már 3 percesek voltak, kiderült 3 ujjnyira vagyok nyitott :)
akkor már elhittem, nem jósfájások :)
mérd, hogy rendszeres-e. ha fél8 óta még nem múlt el, akkor bizony lehet simán szülés.
:)
Nekem a szülésznő azt mondta, ha gyanús a helyzet, igyak meg egy felest egy jóféle házipálinkából. Annyi alkohol a babának állítólag nem árt, viszont az álvajúdást leállítja, az igazit nem.
Én megittam, mikor aktuális volt, előtte tízpercenként volt fájásom, elmúlt 3/4 órára, utána viszont rögtön ötpercesek jöttek. Szerintem hatásosabb, mint a zuhany, azt is megcsináltam, de annak nem volt egyértelmű "eredménye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!