Első babások! Volt veletek valaki a szülés után, aki segített, vagy mindent magatoktól oldottatok meg?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy elfogadjam-e a segítséget, így előre nehéz is megmondani szükségem lesz-e rá. Meg aztán elég makacs is vagok. 2-3 ember azért mégse költözhet ide, meg főzhet stb.) Mi ilyenkor a gyakorlat? Nem árt a babának, ha az anyuka körül már első nap legyeskedik valaki más is,)? Tudom hülye kérdés, de nekem fontos.2013. jan. 6. 22:05
1/14 anonim válasza:
Én csak a páromtól fogadtam el a segítséget. Nekem ilyenkor jobb volt, hogy nincs ott más, csak mi.
Kétlányos 22hkm.
2/14 anonim válasza:
Nem volt segítségem, csak a férjem aki közben dolgozott, de nem is vágytam rá, hogy ott nyüzsögjön valaki.
3/14 anonim válasza:
A szülés utáni 3. napon jött le anyukám,de másnap már ment is haza mert lányom még kicsit sárga volt így csak evett és aludt,alig volt ébren..szóval nem volt szükség anyumra. A 2. babánál már aznap jött amikor a kórházból hazajöttünk és egy hétig volt és úgy segített,hogy a nagyobbal foglalkozott.
4/14 anonim válasza:
Nekem annyi segítségem volt, hogy az első pár hónapban anyu eljött segíteni fürdetni. A férjemnek elég hüly* munkahelye van, egyedül meg nem bírtam fürdetni a kislányunkat.
5/14 anonim válasza:
1hétig volt anyukám(220km) aztán sajnos haza kellett mennie mivel dolgozik. Utána javarészt csak egyedül voltam,mivel a párom 12órában dolgozik,így csak hétvégén tudott valamit segíteni!
6/14 anonim válasza:
Egyedül voltam, és nem bántam meg. Nem hiányzott volna, hogy itt nyüzsögjön bárki.
7/14 anonim válasza:
Én már a kórházból egyedül vittem haza a fiamat, mert a férjem külföldön dolgozik, és a szülés után 2 nappal vissza kellett mennie. Segítségem így nulla volt, amit amiatt nem bánok, hogy ehhez szoktam hozzá, mindig nézek nagyokat, amikor olyat olvasok, hogy anyuka nem tudja egyedül vinni oltásra a babát, vagy nem tudja egyedül fürdetni ...
8/14 anonim válasza:
A férjem! Karácsony előtt szültem, így két hétig otthon volt velünk szabin.
Igazából a mamák is készenlétben álltak, de nem igazán szóltunk nekik. Magunk akartuk megoldani a dolgokat!
9/14 anonim válasza:
Anyu jött el hozzánk 1 hétre vidékről, miután megszültem.
Nagyon jó volt, mosott, főuőtt, takarított, vasalt, én meg csak a babával voltam!
Nagyon jó volt ez így!
Most várom a másodikat, megint csak így lesz!
A férjem is itthon volt 1hetet, miután anyu elment!
Fogadd el a segítséget, sokkal könyebb lesz!
10/14 anonim válasza:
Anyukáméknál laktunk, így ő maradt itthon velem 1 hétig. Főzött, mosott, takarított, a baba ruháit rendezte, nekem semmi dolgom nem volt azon kívül, h a picurral legyek. Szülés után egyébként is emberundorom volt (ez sok mindenkinél így van), senkit nem tűrtem meg magam körül csak a családomat és a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!