Első babások! Volt veletek valaki a szülés után, aki segített, vagy mindent magatoktól oldottatok meg?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy elfogadjam-e a segítséget, így előre nehéz is megmondani szükségem lesz-e rá. Meg aztán elég makacs is vagok. 2-3 ember azért mégse költözhet ide, meg főzhet stb.) Mi ilyenkor a gyakorlat? Nem árt a babának, ha az anyuka körül már első nap legyeskedik valaki más is,)? Tudom hülye kérdés, de nekem fontos.2013. jan. 6. 22:05
11/14 anonim válasza:
Én most szültem karácsony előtt. A párom pont akkor utazott el dolgozni pár napra, amikor hazajöttünk a kórházból. Őszintén, én akkor még olyan rosszul voltam, hogy nem mertem volna teljesen egyedül fürdetni stb. Anyukám jött segíteni és végül itt is maradtak az ünnepekre. Pár nap múlva már több volt a "zavarás", mint a segítség és ezt ők is érezték, ezért hazamentek, addigra persze a párom is hazajött, így maradtunk hármasban a két ünnep között, akkor meg ő segített sokat.
Az biztos, hogy én egyedül nem bírtam volna az első 1-2 hetet, de azos biztos, hogy egy embernél több ne jöjjön!
12/14 anonim válasza:
en anyosomeknal voltam par hetig de csak a fozesben segitett nem angedtem h a picivel segitsenek!!!a kicsivel en csinaltam mindent...mar itthon vagyunk szinte mindig en vagyok vele parom sokat dolgozik nem kell felni jon magatol minden.....:)
13/14 anonim válasza:
Aki nem bírja egyedül fürdetni a babát, annak valószínűleg egészségügyi problémái voltak...
14/14 anonim válasza:
Férjem volt csak itthon, aztán néha (hetente egyszer) jött anyukám, olyankor főzött nekünk. Nekem nagyon nem volt rá lehetségem egy hasfájós, egész nap sírós baba mellett. Hozzánk költözni nem tudott volna, mert akkor még garzonban éltünk. Jó is volt, hogy nem volt segítségem (így is ideges voltam állandóan, mert nem tudtuk elmulasztani a hasfájását), meg nem is (azért jó lett volna, ha semmivel nem kell törődnöm csak a babával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!