Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldottátok meg, hogy...

Hogy oldottátok meg, hogy szülés után a Tena Lady (legnagyobb) beleférjen a bugyitokba? Vegyek egy számmal nagyobbat?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert hatalmas és el sem tudom képzelni, hogy hogy fog ott elférni....
2009. júl. 8. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te mekkorát vettél:) Nekem a gyógyszertárban a normál méretűt ajánlották, az nem volt szélességre, hosszúságra nagyobb, mint egy Libresse, csak jóval vastagabb, és jobban tartotta, amit tartania kellett.

Így nekem egy normlis bugyiba simán belefért

2009. júl. 8. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Én vettem a patikában Tena hálós bugyit, tök jól tartja a betétet, nagyon kényelmes, remekül szellőzik, ami segíti a sebgyógyulást is, és ha át is vérzik, kimosod fél óra múlva már száraz is.

Én szülés után is még 2-3 hétig itthon is azt hordtam. Párszáz forint darabja, nekem kettő van, teljesen újszerű állapotban vannak még most is, úgyhogy kiszolgálnak a kistesó születése után is.

2009. júl. 8. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont ezen gondolkoztam! =) Most bontottam ki a tenát,és hatalmas! Ebböl bugyi vásárlás lesz! =)
2009. júl. 8. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!