Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek közel a szülés?...

Szerintetek közel a szülés? Nálatok hogyan indult be?

Figyelt kérdés

Ma töltöttem a 39 hetet, elvileg egy hét van a kiírt napig. 2 napja állandóan keményedik a hasam, nyilall a hüvelyem, derekam. Azt hiszem tegnapelőtt a nyákdugó is távozott, de ebben nem vagyok biztos. Kocsonyaszerű volt, teljesen átlátszó, nyúlós.

Már a harmadik babám, de a másik kettőnél nem sok agyalnivaló volt, semmi ilyesmi tünetem nem volt, mindkettőnél váratlanul, előjel nélkül elfolyt a magzatvíz, s utána egyértelmű volt, hogy mi a teendő.

Nálunk nem tapasztaltam jóslófájást sem.

Szerintetek?

2014. dec. 10. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Na ez a dolog engem is érdekelne, mivel szinte pontosan ugyanezt a kérdést kezdtem megfogalmazni.Ezeket a tüneteket tapasztalom szintén, és pl az alhas fájdalmával kapcsolatban is azon gondolkodom, hogy vajon a szülés előjele, vagy egyszerűen már túl nehéz a pocak? Szóval követni szándékozom az esetleges válaszokat.
2014. dec. 10. 20:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Mikorra vagy kiírva?
2014. dec. 10. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom,mert ugyanabban a cipőben járok,39+0 hetesen rengeteg keményedés,van hogy 1,5 perc hosszú,és 7 vagy 10 percenként ismétlődik.Plusz fáj a derekam,hasam alatt,második baba.Tegnap vmi nyálkás fehér vmi elment,kb.2 zöld borsó nagyságnyi.:-)Holnap front,hátha elindul végre,mert ez a sok keményedés rettenetes.
2014. dec. 10. 23:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Drukkolok! Hol fogsz szülni?
2014. dec. 10. 23:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok,első válaszoló vagyok. Detto ugyanaz a helyzet,keményedések,alhasi és derékfájások,szóval majd meglátjuk,nálunk sem első baba. Majd írjatok,hogy mi van veletek,sok sikert.
2014. dec. 11. 00:36
 6/13 anonim ***** válasza:
2.vagyok,Nyíregyházán.Olyan szomorúan ébredtem,hogy megint semmi...
2014. dec. 11. 07:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is..:( Vagyis azt mondhatnám, nem is aludtam szinte semmit..A kisebbik fiam állandóan ébren volt, de amúgy is úgy nyilallgatott a hasam, szinte biztos voltam benne, hogy akció lesz...De semmi....:(
2014. dec. 11. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem a múlthetem telt el úgy,hogy már menni is alig bírtam annyira fájt a keresztcsontom,és a farcsontom,plusz rettenetesen nyilalt a hüvelyem!

Mostanra minden elmólt,úgy érzem energiabomba vagyok!

Annyit érzek,hogy a hasam alja szokott inkább feszülni,mint fájni,gondolom nehéz a pocak. Megamikor felállok,kőkemény a hasam és olyan mintha leakarna szakadni..

már abban is bíztam,hogy azért mocorog kevesebbet a babám,mert készülünk,de ez is elmúlt.

majd ki ugrik a pocimból :)

hétfőn alig vártam az NST-t,méhszájértéket. hát az 3000,fájás 0. jóhogy nem mínuszban volt az értékem :D

amúgy én dec 24-re vagyok kiírva,azért reménykedem,hogy előbb jön :)

2014. dec. 11. 16:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!2.vagyok!Na semmi újság nálatok?Nálam semmi,pedig már csak 3 nap elvileg,és már front sem lesz addig.Nem mintha eddig segített volna...:-)
2014. dec. 14. 05:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Nálam semmi.... Pedig minden nap az az érzésem, hogy tuti nem húzzuk még egy napig...Aztán a nagy semmi..
2014. dec. 14. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!