Budapesten hol a legjobb az újszülött ellátás? Hol "jó" szülni Budapesten? Kinél érdemes?
Én a Sote II-n szültem 2014 májusában. Pont el volt költöztetve a szemészetre ugye mert felújítanak.
Korrektek voltak.
A szülésnél is minden rendben volt, a babával is szerencsére semmi gond nem volt.
Nekem volt fogadott orvosom és szülésznőm is (akit 7éves korom óta ismerek), csakis ajánlani tudom remek szakember.
Szülés után 2 fős szobába kerültem, igaz a fürdő/wc ott a folyosón volt, pont a kórteremmel szemben. Azt a 3 napot ki lehetett bírni.
A kaja meg mindenhol ugyanolyan szörnyű, én egy falatot sem ettem belőle... Sajnos én már csak ilyen válogatós vagyok :D
Sotén csak a gyerekágy rossz(túl kicsi szoba, horkoló anyukák) más negatívot nem tapasztaltam pedig 2 hetet bent voltam.Nyugodtan pontozzatok le.
Én dokim is ott van és miatta szültem ott./Tóth-Pál E./
De minden nővére normális segítőkész volt.Persze mondták páran velük nem olyanok, de volt még olyan akinek szintén nem ez volt a legnagyobb baja.Doki mindennap bejött szülés után és baromira nem pénzéhes.
Én írtam a 2. választ. Annyit, hogy Uzsoki.
Egyedül az én válaszom lett pontozva.
0%.
Miért????
Szüljön ott mindenki ahol akar, lesz.rom, mostantól nem fogom ajánlgatni az Uzsokit. Menjetek olyan helyre, ami nincs felújítva, ahol nem kedves veled az is, akinek 1 Fillért nem adsz. NEM ÉRDEKEL. Ilyen anyák vannak. CSak gratulálni tudok.
A Lajisról meg annyit, hogy szobatársam őt fogadta meg, aztán a nő közölte, hogy szabira megy, sorry.
Vannak, akikkel jobban jársz onnan.
De majd az okos pontozók megmondják.
Dr.Baksay László mellett döntöttünk, nagyon nagy élmény volt a vizsgálat, első alkalommal láttuk,hogy megvan mindene, kezecske lábacska :)
És már most sztárolta magát, integetett egyet,majd nyújtózkodott és csuklott is :)
Jelenleg 3,2 cm, 10 hetes 3 naposnak felelünk meg, de holnap leszünk csak 10 hetesek:)
Szóval mi megtaláltuk az orvosunkat, ajánlom mindenkinek!
Köszönöm a hozzászólásokat is, sok sikert szép babavárást és babázást kívánok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!