Miféle szokás az a kórházban hogy a csecsemős nővér/gyerekorvos az 1napos újszülött szájába dugja az ujját hogy az ne sírjon míg vizsgálják? Máshol is csinálnak ilyet?
Elég sokfelé. :) Angliában szültem, és a gyerekorvos, miközben vizsgálta néha a szájába dugta a kisujját, hogy ne sírjon. Viszont itt minden ágyon van nyomós kézfertőtlenítő. És a vizsgálat előtt használta.
A csecsemős nővér (inkább itt szülésznő) is bedugta az ujját a kislányom szájába, amikor rosszul kapta be a cicit. Így oldotta a vákuumot, amit a kislányom csinált.
De nekem eszembe sem jutott, hogy baj lehet. ÉS nincs is, már 1 hónapos és kutya baja.
Szerintem tök feleslegesen idegeskedsz rajta, ha eddig nem lett beteg, már nem is lesz ettől.
Szerintem nem kellene ezen így felháborodni. Egy kórházban sokkal többet fertőtlenítenek, mint amit te valaha fogsz.
Nálunk is csinálta a gyerekorvos, eszembe sem jutott volna felpofozni miatta.
Akik így gondolják, minden egyes alkalommal fertőtlenítik a mellüket meg a kezüket, mielőtt a gyerekhez nyúlnak?
a mi háziorvosunk soha nem fertőtlenítette a kezét két gyerek között. és agyonfogdosta meztelenül, úgy fürdettem itthon a babát, mintha lepratelepről jöttem volna, és persze amikor újszülötthöz jött házhoz, szerintetek kezet mosott??nem tudtam, hoyg monjam egy orvosnak, bocsi arra a fürdő...
később a rendelőbe én vittem be magammal kézfertőtlenítőt, mielőtt levetkőztettem a babát előtte kentem be vele a kezem
legközelebb már ő is megmosta az orrom előtt.
köszönöm a válaszokat!
engem azért háborított fel, mert nem tudom, hogy mikor mostak előtte kezet, a reggeli vizit során történt ez, amikor előtte már 20 másik babát végig fogdoztak az osztályon. 10 napja már ennek, most szegénykém nagyon szörcsög, krákog, persze nem biztos hogy attól van.
Azért én nem szeretném ha a nyomós kézfettőtlenítős kezét nyomkodná a gyermekem szájába bárki is.
Olvassuk csak el mennyi az alkohol tartalma...
Tehát ha jól értelek akkor minél többet dugja az orvos az alkoholos ujját a gyerek szájába ( sőt akár alkoholos géllel átitatott játékot is adhatunk a gyereknek, vagy éppen egyenesen vodkát ) annál nagyobb az esélye hogy nem lesz alkoholista?
Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!