Miféle szokás az a kórházban hogy a csecsemős nővér/gyerekorvos az 1napos újszülött szájába dugja az ujját hogy az ne sírjon míg vizsgálják? Máshol is csinálnak ilyet?
Figyelt kérdés
Totál kiborultam tőle, hogy ilyet csinálnak egy kórházban, ahol annyi a baktérium, amivel szemben egy csecsemő olyan védtelen. Azóta azon idegeskedek, nehogy kijöjjön rajta valamilyen fertőzés.2014. dec. 25. 19:30
11/17 anonim válasza:
Igen, csak egészen más kategória egy kisgyerek aki már akkora, hogy a homokban játszik, és egy újszülött baba, akinek kb. nulla az immunrendszere.
12/17 anonim válasza:
10-es. Azért enyhe túlzás a kézfertőtlenítőt a vodkához hasonlítani. Próbáljatok már visszatérni a realitásba.
Ha szerintetek ekkora a fertő a kórházakban, akkor ne menjetek be szülni.
13/17 anonim válasza:
10-es volnék. Történetesen ápoló vagyok és elég sűrűn használom az alkoholos gélt és van fogalmam róla hogy milyen erős.
Az én gyerekem szájába bizony ne nyomja az ujját senki...
14/17 anonim válasza:
Akkor ne vidd orvoshoz meg sehová. Tartsd otthon befóliázva, mert pl. a többi gyerek is majd hozzáér nyálas kézzel. Nem túlzás ez?
15/17 anonim válasza:
Az hogy az alkoholgéles kezét nem akarom hogy bárki a gyerekem szájába nyomja?
NEM!
16/17 anonim válasza:
Biztos azért használják ezeket a fertőtlenítőket a kórházban, mert kifejezetten veszélyes az emberéletre. De akkor nyissátok ki a szátokat, és mondjátok a gyerekorvosnak, hogy ne dugja be az ujját. Nem itt kell puffogni utólag.
Bennem fel sem merült, hogy a gyerekorvos rosszat akarna a gyereknek.
17/17 anonim válasza:
Igazad van, az alkohol kifejezetten jó hatással van a babára ha a szájába kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!