Van itt olyan, aki jó szívvel ajánlaná a kórházat, ahol szült? Melyik ez a kórház, és miért voltál elégedett?
Figyelt kérdés
Nekem annyira negatív tapasztalataim vannak a helyről, ahol szültem, hogy szívem szerint óva intenék tőle mindenkit. Kíváncsi vagyok, van-e ill. melyik az a kórház, ahonnan elégedetten jönnek ki az újdonsült anyukák, és nem testileg lelkileg összetörve. Legyen akár magán- akár közkórház.2015. jan. 16. 18:45
1/21 anonim válasza:
én a vaci korhazban szultem. apolok kedvesek, csecsemosok mindent megmutattak mindenki figyelt ram (2 hetet voltunk bent) a szuleszet allapota jó bar nincs viszonyitasi alapom. baba ejjel nappal velem lehetett de kis tolhattam ha pihenesre vagytam.
2/21 anonim válasza:
Szintén Vác. Az életünket mentették meg.
3/21 anonim válasza:
Én Szegeden szültem, 2 éjszakát is voltam benn (a szülőszobán), le a kalappal mindenki előtt, olyan kedvesek voltak, pedig nem volt se fogadott orvosom, se szülésznőm. Szóval szülés szempontjából teljesen tökéletes volt. A gyermekágyas osztály hagy némi kivetnivalót maga után, de nem lehet minden tökéletes :)
4/21 anonim válasza:
Maternity Klinika. Szakmailag, emberileg maximalisan elegedett voltam. Kovetkezo gyermeket is itt fogom szulni. Ha van konkret kerdesed, szivesen valaszolok.
5/21 anonim válasza:
Szintén Vác. Csak jó élménnyel jöttünk el. Az ott dolgozóknak kivétel nélkül hatalmas piros pont jár.
6/21 anonim válasza:
Róbert Kórház.
Kétszer szültem ott,két különböző orvossal és szülésznővel.Mindkét szülés nagyon szép emlék,végig figyelmesek,kedvesek,segítőkészek voltak,így tudom őket ajánlani
7/21 anonim válasza:
biztos meglep, de Sote I. a várandós osztály teljesen jó, az orvosok vérprofik, ugyan a gyermekágyi osztály borzasztó, de az csak 2-3 nap..és most nagyon feljött a Dél-Pesti, felújították az egész szülészetet...
8/21 anonim válasza:
MÁV kórház. A kisebb lányom ott született.
9/21 anonim válasza:
Bajcsy kórház, a fogadott orvosomat kivéve nagyon elégedett voltam mindenkivel
10/21 anonim válasza:
gyöngyösi Bugát Pál,100%-ig elégedett voltam vele,bár fogadott orvosom volt,de ügyeletes vizsgált,mikor bementem,és ügyeletes szülésznő..Nagyon pozitív élményvolt,hogy mindenben támogattak,segítettek(VBAC szülés volt).Tényleg szép emlék a bent töltött pár nap. Az elsőt is ajánlanám,ahol szültem,de azt azóta bezárták:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!