Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, aki jó szívvel...

Van itt olyan, aki jó szívvel ajánlaná a kórházat, ahol szült? Melyik ez a kórház, és miért voltál elégedett?

Figyelt kérdés
Nekem annyira negatív tapasztalataim vannak a helyről, ahol szültem, hogy szívem szerint óva intenék tőle mindenkit. Kíváncsi vagyok, van-e ill. melyik az a kórház, ahonnan elégedetten jönnek ki az újdonsült anyukák, és nem testileg lelkileg összetörve. Legyen akár magán- akár közkórház.

2015. jan. 16. 18:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Berettyóújfalu, szülés előtt már 1 héttel befektettek, komolyan mintha nyaraltam volna, szuper szobatársakkal, kedves orvosokkal-nővérekkel, szülésznőm is egy tünemény volt, fogadott orvosom volt, akivel szintúgy 100% meg voltam elégedve, egyedül a csecsemősöknél volt a főnővér egy idősebb nő aki egy kedves szót nem tudott az emberhez szólni, (szerintem azóta már nyugdíjba ment) de a többi nővérke nagyon kedves volt sokat köszönhetek nekik (15 éves a lányom, nem tudom azóta változott-e ott valami )
2015. jan. 16. 21:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, valóban meglep, mert én épp a SOTE I-en szültem, és pontosan a gyermekágyi osztály az, amitől a víz ver. Na meg az ügyeletes szülésznők viselkedése, a nagyüzemi "keltetőrendszer" és a nemtörődömség. Én sajnos ezt tapasztaltam, annak ellenére is, hogy alapvetően elismerem az eü. dolgozók erőfeszítéseit, túlterheltségét és alulfizetettségét, és ennek megfelelően végtelenül udvarias és jólnevelt vagyok mindig mindenkivel, mégsem ezt a hozzáállást kaptam vissza a többségtől.
2015. jan. 16. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Péterfyben szültem, vér profi orvos, szülésznő nagyon kedves, a csecsemősök közül csak az egyik műszak volt gáz, a többi nagyon kedves, segítőkész, a szoba (VIP) tökéletes volt, tiszta, rendes, kényelmes.
2015. jan. 16. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:

nekem a gyermekágyi osztályon kívül pozitív tapasztalataim vannak, PIC-en, NIC-en is állati kedvesek, megértőek voltak, mindig mindent elmondtak... na mindegy, nekem lehet szerencsém is volt, mert a SOTE I. nem az a hely, amit ajánlanak :)

gyermekágyin 2 nap után egyszobásba kerültem, így onnantól már az is OK volt.

2015. jan. 16. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

A SOTE I-hez én is csatlakoznék:nagyon-nagyon rossz élmény,mind szakmai mind emberi szempontból,nem mennék oda soha többet.

Ebből is látszik mennyiféle tapasztalat van..

2015. jan. 17. 00:07
 16/21 A kérdező kommentje:
:) Köszi a megerősítést, akkor ezek szerint nem bennem van a hiba...
2015. jan. 17. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, a SOTE 1-től nekem is rémálmaim vannak. Senkinek nem ajánlom egyetlen részlegét sem, sem emberi, sem szakmai szempontból.
2015. jan. 17. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Szia

Néhány csecsemőst leszámítva én elégedett voltam a Bajcsyval. Igaz fogadott dokim volt. neki külön hálás vagyok a szülés része miatt,de az már másik történet :)

2015. jan. 17. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves 18-as, megírnád, a Bajcsyban ki volt a dokid? Köszi előre is :-)
2015. jan. 17. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Én az Istvánban szültem már 3x. Meg voltam elégedve mindennel. Egyedül a kaja volt kicsi szegényes. A dokik, a szülésznők, nővérek,csecsemősök 99%-a rendes, szakmailag és emberileg is helyén van. Személy szerint az én választott dokim meg csúcsszuper! :)
2015. jan. 18. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!