Kötelező felvenni az anyasági támogatást?
Kedves 26.
Oké, hogy véded a kérdezőt, de lássuk be, ő sem jobb nálunk, rosszindulatú válaszolóknál, ha egy ilyen rongyrázó, abszolút értelmetlen kérdést ír ki és úgy kommentel, ahogy.
Szerinted komolyan felmerült benne a kérdés, hogy rá fogják erőltetni az anyaságit????
Ugyan már ...
Nem győztem lepontozni azokat, akik nem a kérdésre válaszoltak.
Amire kíváncsi voltam, hogy fel kell-e venni ezt a pénzt vagy nem, eddig mindenki azt írogatta ezen az oldalon, hogy a védőnő négy szent pecsétje kell, ezért mertem megkérdezni.
30as, kepzeld nem kellett a vedonoi pecset egyaltlan, sot meg pecseteloje sem volt slussz!! Az orvos pecsetelt, es a korhaz adott igazolast, slussz! Ne magyarazd meg masnak h kell lennie ha nem ugy van, slussz! ;)
Kerdezo, nem kotelezo felvenni termeszetesen, de a vedono miatt ne legyen az h felveszed mert eleg az orvosi pecset is hozza, oda meg jarsz rendszeresen. Korhazba meg majd kiadjak a zarojelenteseddel az igazolast hozza.
Hajra slusszolok pontozzatok le. :-)
Kérdező, veled valami nagyon nem stimmel.
Az a kérdés, hogy kötelező-e felvenni egy ellátmányt?????
Hogy döntöttél végül: felveszed a pénzt?
:)
Igen, felesleges magyarázni azt, ami nem úgy van.
Nem a védőnő végzi a terhesgondozást,hanem az orvos. Tudjátok, a rendelőkben is az van kiírva az ajtó fölé: Terhesgondozó.
Na vajon miért?
Tökmindegy, az orvos adni fog szülés után a kórházban egy papaírt arról, hogy igazoltan megjelentél 4 terhesgondozáson, és lemondhatod a védőnőt nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!