Szüléstől számítva mikor kaptátok kézbe a 10000Ft-os utalványt, és az anyasági támogatást?
Én nemrég igényeltem az anyaságit, és nekem azt mondták, hogy 5 munkanapon belül megkapom!
Így is lett!
Viszont erről a 10000 ft-os támogatásról én sem hallottam. Lehet, hogy azt a lakóhelyed szerinti önkormányzat adja???
Hát én nem tudom,akkor ennek most utána járok!Állítólag van valami utalvány 10000ft-ot ér.
Onnan tudom,hogy a bababoltokban eddíg minden hol mondták,hogy azt a "bizonyos utalványt" elfogadják,és nem muszáj egyszerre levásárolni sem,hanem ráírják,és levonják.
Biztos van ilyen!Lehet igényelni kell?
Nekem 8 hós a kisfiam de arról az utalványról még én sem hallottam, pedig több megyében vagyok "jártas". :/
Az anyaságit 1-1,5 hét alatt megküldik.
az első vagyok én azt a kupont mindhárom gyerekemnél kitöltöttem és feladtam sose kaptam érte semmit :((
Pedig azóta költöztünk is szóval nem hiszem hogy mindenhol "lenyúlnák". Mire lehetett amúgy felhasználni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!