Szüléstől számítva mikor kaptátok kézbe a 10000Ft-os utalványt, és az anyasági támogatást?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 14:26
11/16 anonim válasza:
15.14-es vagyok:
Jaaa!Azt én is kitöltöttem anno de semmit nem kaptunk. :( Az sorsolásos dolog,nem fix.Ha szerencséd van,akkor oké de erre nem lehet számítani. :(
12/16 anonim válasza:
én megkaptam minden részt ki kell tölteni telefonszámot is és mgkapod lehet reklamálni ha nem nekem brendonutalványt küldtek
13/16 anonim válasza:
Rá van írva a szelvényre, hogy csak a sorsolás nyertesei kapnak 10.000ft-os kupont. Nem kap minden visszaküldő!
14/16 A kérdező kommentje:
Elnézést mindenkitől!Nem tudtam,de most már világos,hogy az utalvány amit kérdeztem csak a városba jár ahol lakom.
Viszont erről a kuponos dologról én nem hallottam,ami a kiskönyvból kell kitépni,és beküldeni!Amiatt én sem kaptam semmit!
2012. okt. 23. 16:04
15/16 anonim válasza:
igen igazatok van bocsi ha valakit félrevezettem tényleg megnéztem és az kapja meg aki nyer én nyertem is egyszer és nem küldték és reklamáltam utána küldték illetve az ajándékot ugye előbb ne haragudjatok nem akartam senkit félrevezetni mégegyszer bocsi
16/16 anonim válasza:
Melyik városban laksz kérdező, ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!