Van itt kismama aki májusban a bajcsy kórházban fog szülni?
Csak mert én is.
Neked mit mondtak miket kell majd vinni?
Fogadsz orvost vagy szülésznőt?
Hát én kaptam egy listát a dokimtól, amin rajta vannak az alap dolgok mint pl. hálóing, betét, papucs stb, de nem túl részletes. Én netes kórházi listákat néztem össze és úgy pakoltam be a kórházi táskát. Ami érdekes lehet, hogy azt írják, a babának kell 5-8 eldobható pelenka/nap és 2-4 textilpelenka/nap, meg igény szerint popsikenőcs, cumi. Ha jól emlékszem, most nincs előttem a lista.
Szóval magándokim van, hozzá járok terhesgondozásra meg ő vezeti le a szülést. Szülésznőt mondta, hogy lehet fogadni, az nagy segítség. De én nem fogok szerintem, majd ügyeleten aki lesz, lesz... Mert így rá kell költeni a terhesgonozásra meg a szülésre, azon a pénzen inkább veszünk valamit a babának :)
32 hkm
Én is :-)
Kinél szültök? Én Polgár dokinál, szülésznő ügyeletes lesz.
Szupi.
Én is csak dokit fogadtam, szülésznőt nem.
Nekem még azt mondta a dokim, hogy pelust vigyünk mert azt nem adnak.
Én Dán doktornál fogok szülni.
Ti gondolkodtatok a magán szobában?
És a szülő szobákat láttátok már?
Mi jövő hónapban megyünk és akkor nézzük meg :)
Jelenleg a magán szoba nálunk is kérdéses.
Mivel május 28-ra vagyok kiirva és vidéken lakunk majdnem biztos, hogy be kell feküdnöm előbb, úgy meg egy kicsit sok lenne :)
Ha szülés után pont szabad majd akkor, de ha jó csapat alakul ki a szobába nem is lesz kedvem kimenni :)
Első babás vagyok így a tapasztalatokra is szükségem van :)
Ti rendes szülésre készültök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!