Nem hiszem mert minden a növéreken múlik ők meg aligha kedvelik a dokikat és a csecsemős növérek pofátlanul lusták tudnak lenni.
2013. szept. 21. 22:02
2/7 anonim válasza:
Ha ismerik az adott kórházban, akkor szerintem megkapja a VIP-es ellátást.
Mondjuk a császár, gátvédelem nem tartozik ezek közé, hiszen a császárt kérni elég önző dolog, a gátvédelem meg vagy összejön vagy nem (én nem fizettem senkinek semmit mégis gátvédelemmel szültem).
Az egyágyas szoba viszont már reális dolog, arra szerintem van bőven esélye.
2013. szept. 21. 22:11
3/7 anonim válasza:
Nincs a homlokára írva hogy orvos, vagy igen?
Szerintem ugyanúgy megkérdezik tőle, hogy mit szeretne, mint a többi anyukától.
Én egy senki vagyok, de megkérdezték, hogy akarok-e egyágyasban lenni. Nem, nem akartam. Nem tudom, ha orvos lennék, akarnék-e egyágyasban lenni :)
2013. szept. 21. 22:33
4/7 anonim válasza:
Szerintem tuti hogy VIP lenne. A 'saját' kórházban is meg ha tudják hogy orvos akkor máshol is. Mert szakmabeli, mert kolléga. Amit kérne megkapna.
2013. szept. 21. 23:32
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok orvos, de ott eü.dolgozó. VIP szobát kaptam (ez azt jelenti, hogy egyágyas, saját fürdős, de semmi több). A császár szakmai kérdés, nem kívánságműsor. A gátvédelmet pedig előre megbeszélés alapján bárkinek, de ezen lehet segíteni előremasszírozással. Ugyanazt a borzasztó ételt kaptam, mint a többiek - nem volt muszáj megenni, én rokonokkal hozattam. A nőgyógyász, csecsemős orvos többször bejött, mint a hatágyas szobába, ez igaz, de a nővérek nagyon mufurcak voltak, pedig amiben tudtam segítettem a munkájukat a magam részéről.
2013. szept. 22. 01:29
6/7 anonim válasza:
Mindenkinek a saját munkahelyén vagy saját szakmájába ha neve van akkor persze, hogy elsőbbséget élvez. Legyen az asztalos, szakács vagy orvos.
2013. szept. 22. 12:11
7/7 anonim válasza:
Amikor bent voltam volt egy eü dolgozó, rá sokkal jobban odafigyeltek.de ez nem azt jelenti,hogy mindent meg kap amit akar!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!