Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik minden alkalommal császár...

Akik minden alkalommal császárosok voltak! Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon rég vártam már a terhességet és a szülést is. Nagyon szeretnék természetes úton szülni. Rettegek a császártól, nem azért mert műtét, hanem mert félek, hogy sosem szülhetek rendesen. Ti hogy éltétek meg, hogy ez teljesen kimarad az életetekből?

Persze egyértelmű, a baba egészsége a LEGFONTOSABB!

2015. márc. 18. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy percig sem lelkiztem rajta,hogy első gyerekem végül császárral született meg....A másodiknál meg egyértelmű volt ,hogy az lesz.Sosem értettem én sem azokat az anyukákat,akik végül bedepiztek,mert császárral szültek....Tök mindegy hol jön ki az a gyerek,csak egészséges legyen.
2015. márc. 19. 09:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Én hálás vagyok a kèt császáromért és az orvosomért. Úgy mentem szülni, hogy pozitív élményekkel jöjjek ki a kórházból.

Én nagy eséllyel belehaltam volna a szülésbe régen, mert a medence csontom nem úgy áll, hogy nem tudott a gyerekeim feje a medencemen keresztül jönni.

Nekem azzal van bajom, hogy a családomban egy két embernél én még sosem szültem, hisdzen műtéttel jött a világra mind két gyermekem. De nem érdekel mert a lényeg mind a hárman egészségesek vagyunk. Most várom a harmadik babámat. Császárom lesz de nem érdekel, hiszen lesz még egy csodás gyermekem. :-)

2015. márc. 19. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért a császárnál a gyereket "ingyen" adják? Hihetetlen mennyi buta ember van a világon...

És akinek nagyon könnyű a szülése, hogy pillanatokon belül megvan a baba? Ő is csak "félértékű" ember, mert nem szenvedett szinte semmit? Nekem két barátnőm is így járt már az első babánál is. Éppen, hogy a szülőágyra fel tudtak ülni.

Az a menő, akinek minél jobban fáj? Vagy minél több fájdalmat tud elviselni? És aki epidurállal szül? Az sem szülés? :)))

Vagy akinek szűk a belső medencéje? Régen elárulom, hogy ott csontokat feszítettek szét, hogy kiférjen a baba, vagy rosszabb esetben széttrancsírozták a baba fejét. Apámnak (orvos) még van régi szülészeti tankönyve az 1800-es évek végéből.. (igen múzeális érték:) Na ott le van rajzolva, hogy mit tettek, hogy mentsenek... Nem kívánom senkinek..

2015. márc. 19. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Engem ez a része nem zavart, lényeg volt hogy egészséges legyen a lányom. Második császár előtt olyan fáradt voltam a terhesség végére a 17 hós kislányom "miatt", hogy úgy voltam vele, bemegyek és magam mászok fel a műtőasztalra, mert másra nincs erőm. Bárki bármit mond, a császár a könnyebbik verzió, persze én másnap már rohangáltam, enyhe húzódásom volt csak mindkétszer. Engem a viselt volna meg, ha nem tudtam volna szoptatni egyiket sem.
2015. márc. 19. 13:56
 15/17 anonim ***** válasza:

" a császár a könnyebbik verzió"

Na ez az ami nem igaz! A könnyebb verzió a gyors lefolyású természetes szülés, ami nem jár repedéssel.

2015. márc. 19. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem ne mondja senki, hogy a császár könnyebbik verzió. Engem délután műtöttek (első baba medencefekvéssel) és még este felkeltem, direkt azért, hogy hamarabb regenerálódjak. Elmondanám, hogy kb. 10 napig iszonyatos volt, pedig a fájdalomküszöböm egész magas, nem vagyok egyáltalán egy nyavajgós típus... Bár akik meg természetes úton szültek, azok meg a s.ggükön nem tudtak megülni... Úgyhogy a szülés vagy így, vagy úgy, de mindenképp szívás.
2015. márc. 20. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Sztem ez olyan ha könnyű, gyors természetes szülése van akkor arra mondja h ennél nincs könnyebb. Ha nehéz, hosszú szülése van pl reped mindenfele akkor meg azt mondja h a császár is jobb lehet ennél. Aki császár után nehezen, lassan épül fel az azt mondja még a hosszabb szülésre is h sokkal jobb. Aki császár után már másnap fel sem tűnik h műtötték annak meg az a könnyű.

Engem este császároztak reggel a felkelés volt csak nehéz, utána éazre sem vettem h jaj seb van a hasamon, bírtam bárhogy feküdni, rendesen sétálni. Így én is mondhatnám h nem is nehéz a császár de hát ugye nem mindenki van így.

Mind a kettőnek meg vannak a nehézségei.

2015. márc. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!