Császárosok, nektek is a beteghordó előtt kellett teljesen pucérra vetkőzni a műtét előtt? Ti hogy éltétek meg ezt?
A bent ragadt méhlepény miatt kicsivel szülés után kellett átvinni a műtőbe. Alul értelemszerűen meztelen voltam.
A beteghordó csávó alapból egy paraszt volt, beszólt valamit, hogy nem jól kapaszkodom a nyakába, én ideges lettem, visszaszóltam, kisebb vita kerekedett belőle.
Amikor rátettek a műtőasztalra és még pár percig előkészítettek, a csávó megállt pár méterre és a szétcincált alvázamat nézegette, amíg ki nem ütött az altató.
Hát kérem, kinek mi a perverziója :)
En haloingben voltam a mutet alatt, az volt felhuzva a mellkasomig.Program csaszarom volt, kimentek a szobabol amig haloingbe oltoztem, majd a sajat labamon mentem fel a mutobe.Az agyra is egyedul fekudtem fel.
Mutet utan megigazitottak rajtam a haloinget(tehat nem maradt a nyakamban) mielott atfektettek a masik agyra.
Velem is ugyanúgy volt, mint az előttem lévőnél, hálóingben voltam, amit felhúztak műtét alatt. De a beteghordó szerintem ott volt a műtőben, és akár láthatott is, de ez nem annyira zavart.
Nekem missed ab alatt volt ilyen negatív élményem, premier plánban kipakolva az alfelem, amúgy sem túl vidám hangulatban, és a beteghordó fiú nem hogy legalább a fejemnél állt volna, oda állt a doki mögé. Hát jó, hogy hamar elaludtam... Érdekes, a kórházban úgy látszik, bevett szokás, leszarják a beteg szégyenlősségét, mert ahhoz már mindenki hozzáedződött, hogy nőgyógyász, asszisztens, szülésznő, nővér előtt ne szégyenlősködjön, de a beteghordó fiú nekem abszolúte nem ez a kategória. Nem szeretnék senki lelkébe belegázolni, nem tudom, kell-e hozzá képesítés, de úgy képzelem, ők csak sima "izomemberek", és nagyon rossz belegondolni, mit ecsetelhetnek a baráti körükben az ilyetén élményeikről. Hogy szükség van rájuk, az nyilvánvaló, de azért a többi dolgozó lehetne olyan tapintatos, hogy a beteget nem löki oda a beteghordónak pucéron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!