Első gyermekem császárral született,18 hónapra rá születik meg a húga, igaz hogy nem indíthatnak és nem kaphatok oxitocint az első műtét miatt?
Császár után szültem 24 hónappal. Első babámat Prostin tablettával indították, ettől nagyon féltem, mert erős görcsöket okozott. Az orvosom azt mondta, a Prostin tabletta nagyon kockázatos császár után, elvétve alkalmazzák. Szerencsére magától megindultak az 5 perces fájásaim, de egyébként oxitocinnal indították volna, így is kaptam oxitocint. Szóval LEHET császár után szülést indítani, ha nyomós ok van rá, de az orvosom nagyon odafigyelt a hegemre, főleg onnantól, hogy bekötötték az oxitocint.
Egyébként nem ez volt az oka, de nem bírta a hegem és 2 órával az oxitocin bekötése (és a 1,5-2 perces fájások megindulása után) hegszétválás tünetei jelentkeztek, így megcsászároztak.
Ha hüvelyi úton akarsz szülni, akkor szerintem MINDEN beavatkozást el kell kerülni, amennyiben lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!